• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşumda mantarı olabilir mi

nilinkinn

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
sürekli gaga çevresinde kaşınma ve kabuklaşma
net cekemedim ama mantar olduğunu düşünüyorum ilk defa böyle bi durumla karşılaştım kuşum 8 yaşında dıskısında bir anormallik yok bir önceki eve gelişimde kuyruk sekmesi başlangıcı olduğunu görmüştüm ama bu hali beni çok endişelendirdi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz
(bulunduğum yerde kuş veterineri yok ve bakmıyorlar)

(baska bir şehirde okuduğum için kusumun bakımını iki yıldır ben yapamıyorum durumun bu yuzden takipçisi olamadım..)

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
net cekemedim ama mantar olduğunu düşünüyorum ilk defa böyle bi durumla karşılaştım kuşum 8 yaşında dıskısında bir anormallik yok bir önceki eve gelişimde kuyruk sekmesi başlangıcı olduğunu görmüştüm ama bu hali beni çok endişelendirdi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz
(bulunduğum yerde kuş veterineri yok ve bakmıyorlar)

(baska bir şehirde okuduğum için kusumun bakımını iki yıldır ben yapamıyorum durumun bu yuzden takipçisi olamadım..)
Merhaba geçmiş olsun, eczaneden trosyd mantar kremi alıp kulak pamuğu ile sürün lütfen en az 7 gün, kulak pamuğu ile sürün
Durumunu güncelleme yapın

nilinkinn

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun, eczaneden trosyd mantar kremi alıp kulak pamuğu ile sürün lütfen en az 7 gün, kulak pamuğu ile sürün
Durumunu güncelleme yapın
bir şeyden de emin olamadım size danışmak isterim
yapay zekaya sorduğumda akar olma ihtimalinden bahsetti
elime aldığımda da sürekli gagasını kaşıma hareketi yapıyor ve bi iki ay önce kücük beyaz kabarma olmustu
mantar ve akar ayrımını yapıp o şekilde tedaviye başlasam daha doğru olur gibi geldi bu konuda yardımcı olabilir misiniz

Üst Alt