• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumda kuyruk sekmesi var mı

KusBulut

Paylaşımcı
Merhaba bu videosu 🤗 uyku modunda cekebildim iştahı yerinde hareketli kabarması vs yok. Düzenli olarak probiyotik ve multivitamin kullanıyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba hafif bir kuyruk sekmesi var evet ama endişe edecek bir durum olmadığını düşünüyorum. Belki soğuk algınlığı olabilir yada heyecan stres vs her kuyruk sekmesinde illa solunum problemi olacak diye bir durum yok. Takviyeleri düzenli şekilde devam ediniz takviyelere ek olarak turbo nefes açıcı temin edip kullanabilirsiniz. Kekik spreyi yapıp arada burun deliklerine gelecek şekilde fısfıs yapınız.

KusBulut

Paylaşımcı
Merhaba hafif bir kuyruk sekmesi var evet ama endişe edecek bir durum olmadığını düşünüyorum. Belki soğuk algınlığı olabilir yada heyecan stres vs her kuyruk sekmesinde illa solunum problemi olacak diye bir durum yok. Takviyeleri düzenli şekilde devam ediniz takviyelere ek olarak turbo nefes açıcı temin edip kullanabilirsiniz. Kekik spreyi yapıp arada burun deliklerine gelecek şekilde fısfıs yapınız.
Teşekkür ederim çok sağolun verdiğiniz tavsiyelere uyacagim 🤗🤗