• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumda kursak mantarı şüphesi

paşamız12

Yeni Üye
Kuşum dün birkaç kez kafasını öne doğru attı internete baktığımda kursak mantarı diyor ama bilemedim veterinere götürdüm ilaçlar verdi ama bazı yazılar okudum vermek istemedim açıkçası ağrısını ateşini kesmek için bir ilaç damlattı ağzına şuan pek bir sakin duruyor birde son günlerde çok tüy döktü hep kaşınıyor minik beyaz beyaz şeyler dökülüyor yardımcı olur musunuz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun tünekte videosu ve peçete üzerine yapmış güncel dışkılarını ekler misiniz. Veteriner ne tür ilaçlar verdi?

paşamız12

Yeni Üye
Sabaha ayrı akşama ayrı antibiyotik verdi 5 günlük sonrasında kullanmak içinde vitamin verdi birde ordayken ağzına bir ilaç damlattı ağrısı ateşi varsa alır dedi İlacçların isimlerini söylemedi.. (video eklenmiyor diye resim yüklemek zorunda kaldım) @Şehmus BAKIR SON EKLEDİĞİM RESİMDE TÜYLERİNİ TEMİZLERKEN DÖKÜLENLER MEVCUT

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

chargebolt

Yeni Üye
Dışkısının rengi çok farklı sanki hocam karaciğerinde mi sorun var acaba 🤷🏻‍♀️

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sabaha ayrı akşama ayrı antibiyotik verdi 5 günlük sonrasında kullanmak içinde vitamin verdi birde ordayken ağzına bir ilaç damlattı ağrısı ateşi varsa alır dedi İlacçların isimlerini söylemedi.. (video eklenmiyor diye resim yüklemek zorunda kaldım) @Şehmus BAKIR SON EKLEDİĞİM RESİMDE TÜYLERİNİ TEMİZLERKEN DÖKÜLENLER MEVCUT
Sindiriminde problem var belli dışkılarından ilaçların isimlerini keşke bilseydik ona göre bir şey derdim ama eğer ilaç kullanımı fayda sağlamazsa ilaçlardan sonra zeolit tozu kullanabilirsiniz 🙏

paşamız12

Yeni Üye
Sindiriminde problem var belli dışkılarından ilaçların isimlerini keşke bilseydik ona göre bir şey derdim ama eğer ilaç kullanımı fayda sağlamazsa ilaçlardan sonra zeolit tozu kullanabilirsiniz 🙏
Kursak mantarı yok yani değil mi ilaçları vermeyi düşünmüyorum direkt zeolit tozu kullansam olur mu?? Birde mineralli kumu var neden olabilir bu durum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kursak mantarı yok yani değil mi ilaçları vermeyi düşünmüyorum direkt zeolit tozu kullansam olur mu?? Birde mineralli kumu var neden olabilir bu durum
Direkt var ya da yok diyemem ama zeolit tozu iyi gelir tabiki doğal yöntem 😊 Gritli kuş kumu veriyor muydunuz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet kullanıyoruz hatta çok az kaldı güncelleme yapacağım onunla ilgili bir sıkıntı yok değil mi..nereden temin edebilirim bu tozu peki
Mamaist whatsapp hattından temin edebilirsiniz 🙏 Mamaist.comdan da mamaistin gritli kumunu kullanıyorum iki papağanıma çok memnunum onu da alabilirsiniz 😊

Ekli dosyalar

Üst Alt