Merhaba bi önceki sorumda dışkı ve kuşumun fotoğrafını eklemeyi unuttuğum için sorumu tekrar yazmak istedim. Kuşum 3 yıldır benimle birlikte. Geçen yıl 12 tane yumurta yumurtladı. Bu arada yanında başka kuş yok. Bu yıl yumurtlamadı. Fakat sorum burdan değil. Kuşum 1 aydan fazladır. Yediği yemleri önce öğürür şekilde sonra kafasını sağa sola sallayarak balgamlı şekilde kusuyor. Tüyleri bu nedenden dolayı kusmuk oluyor ve birbirine yapışıyor. Sonrasında bazen akşama kadar tekrar kusuyor bazen o gün hiç kusmuyor. İlk kusmalarında veterinere götürdüğümde ceyeranda kalmıştır diyerek antibiyotik verdi. 5 gün kullandıktan sonra düzelmedi daha kötü şekilde kusmaya başladı. Ağzında balgam birikmeye başladı. Kustuktan halsizleşti ve gözü kısık şekilde uyumaya başladı. Sıcak yerler arıyor gibi ben yatarken yorganın altına girmeye çalışmaya başladı. İnternetten yaptığım araştırmalarla kursak mantarı denen bi hastalık olabileceğini öğrendim. Yarın tekrar veterinere götürmeyi düşünüyorum dakat tekrar aynı cevabı almaktan ve kuşuma birşey olmasından korkuyorum. Yardımcı olabilir misiniz lütfen?