• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumda kanat titremesi ve bitkin görünüm

Altın Lutino

Yeni Üye
Esenlikler, son birkaç gündür kızım Maviş'te kanat titremeleri ve tüy seyrekleşmesi görüyorum ve endişeleniyorum. Bunun nedeni kuluçka döneminde ve yavrularla sürekli ilgilenmek için yuvasında kalıp bağışıklığı zayıfladığı için olabilir mi? Ayrıca yuvada yavrular olduğu için pisliklerini temizlemeye çekiniyorum bunun da etkisi olabilir mi?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Esenlikler, son birkaç gündür kızım Maviş'te kanat titremeleri ve tüy seyrekleşmesi görüyorum ve endişeleniyorum. Bunun nedeni kuluçka döneminde ve yavrularla sürekli ilgilenmek için yuvasında kalıp bağışıklığı zayıfladığı için olabilir mi? Ayrıca yuvada yavrular olduğu için pisliklerini temizlemeye çekiniyorum bunun da etkisi olabilir mi?
Merhaba, yuvadan dışkıları temizleyin lütfen, sıcakta bakteri çabuk yayılır
Yuvalıkta olduğu için normal
B vitamini eksikliği tüyde dökülme seyrelme yapar
Takviye yapmalısınız
BtAmin forte : tüy kas kemik yapısını destekler
Entrobac : probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w : multivitamin
Annelerimiz için gereklidir
Tüm Kuşlarımız rutin kullanıyor sağlıklı uzun ömür için
Temin edin biran evvel kuvvetlensin minik annemiz😊🤲

Altın Lutino

Yeni Üye
Merhaba, yuvadan dışkıları temizleyin lütfen, sıcakta bakteri çabuk yayılır
Yuvalıkta olduğu için normal
B vitamini eksikliği tüyde dökülme seyrelme yapar
Takviye yapmalısınız
BtAmin forte : tüy kas kemik yapısını destekler
Entrobac : probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w : multivitamin
Annelerimiz için gereklidir
Tüm Kuşlarımız rutin kullanıyor sağlıklı uzun ömür için
Temin edin biran evvel kuvvetlensin minik annemiz😊🤲
Ama yuvada "torunlarım :)" olduğu için onları güvenli şekilde nasıl alabilirim bilemiyorum ve ciddi bir durum olmadığını duymak bir nebze rahatlattı teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ama yuvada "torunlarım :)" olduğu için onları güvenli şekilde nasıl alabilirim bilemiyorum ve ciddi bir durum olmadığını duymak bir nebze rahatlattı teşekkür ederim.
Sıkıntı olmaz, hatta ben kedi kumu seriyorum yuvalığa, koku olmuyor dışkıları hapsediyor, bebeklerin ayaklarına yapışmıyor🤲👍
Değiştirin, bir kaba peçete serin yedek yoksa hemen alın yuvalığı temizleyin ve bebekleri geri bırakın

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor

Kaya tuzu kullanın durum muhtemelen geçecektir video gönderirseniz daha iyi olur tabiki

Altın Lutino

Yeni Üye
Sıkıntı olmaz, hatta ben kedi kumu seriyorum yuvalığa, koku olmuyor dışkıları hapsediyor, bebeklerin ayaklarına yapışmıyor🤲👍
Değiştirin, bir kaba peçete serin yedek yoksa hemen alın yuvalığı temizleyin ve bebekleri geri bırakın
Kuş kumu kullandım ama o da olur mu?

Üst Alt