• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumda durgunluk

Pirpirinannesi

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Halsiz, durgun, sessiz
Hastalık Belirti Tarihi
14 Ağu 2024
Merhaba, normalde sabahları çığlıklarına uyanırdım, gün içinde sürekli öter, bağırırdı ama dün ve bugün çok hareketsiz geliyor bana. İştahında problem yok, arada kafes tellerine çıkıyor, oynuyor ama ötmüyor pek. Dışkısı ektedir, nedeni nedir acaba bilen biri bana tavsiye verebilir mi? :)

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, normalde sabahları çığlıklarına uyanırdım, gün içinde sürekli öter, bağırırdı ama dün ve bugün çok hareketsiz geliyor bana. İştahında problem yok, arada kafes tellerine çıkıyor, oynuyor ama ötmüyor pek. Dışkısı ektedir, nedeni nedir acaba bilen biri bana tavsiye verebilir mi? :)
Merhaba, dışkı iyi
Sıcaktan olabilir, banyo yapsın
Streamable.com dan kısa bir video paylaşır mısınız

Pirpirinannesi

Aktif Üye
Demet hanım cevap için çok teşekkür ederim öncelikle, 2 gün önce banyo yaptı aslında, hatta acaba banyodan sonra usuttu mu diye düşündüm ama belirtiler sanırım usutmus gibi değil. Şu an biraz daha iyi gibi ama yine önceki haline göre durgun olduğunu gözlemliyorum. Arada sıvı dışkı yapıyor. Videoda dışkılarını da çektim :) Watch unnamed | Streamable

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Demet hanım cevap için çok teşekkür ederim öncelikle, 2 gün önce banyo yaptı aslında, hatta acaba banyodan sonra usuttu mu diye düşündüm ama belirtiler sanırım usutmus gibi değil. Şu an biraz daha iyi gibi ama yine önceki haline göre durgun olduğunu gözlemliyorum. Arada sıvı dışkı yapıyor. Videoda dışkılarını da çektim :) Watch unnamed | Streamable
Rica ederim, dışkılarda idrarda enfeksiyon var
Entrobac probiyotik 3 gün üst üste verin lütfen
Yulaf darı yesin
Yemini çekmeyin bolca yesin

Pirpirinannesi

Aktif Üye
Tamamdır Demet hanım tekrar teşekkür ediyorum cevabınız için 😊