• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumda bu hareket hâlâ devam ediyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kusma var mı yoksa sadece bu hareketi mi yapıyor.

Seher Yıldırım

Yeni Üye
Kusma yok ağzına yem geldiğini gördüm bugün, bu hareketi bazen hapşurarak da yapıyor o an yukarı bakıyor buradaki gibi aşağı bakmıyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bana sindirim sorunu yaşıyor gibi geldi. Grit kum tek başına işe yaramayabilir. Probiyotik desteği de sağlamanız lazım. Dışkıları nasıl peki görebilir miyiz dışkıları. Genel durumu nasıl hali keyfi yemesi içmesi

Seher Yıldırım

Yeni Üye
Bana sindirim sorunu yaşıyor gibi geldi. Grit kum tek başına işe yaramayabilir. Probiyotik desteği de sağlamanız lazım. Dışkıları nasıl peki görebilir miyiz dışkıları. Genel durumu nasıl hali keyfi yemesi içmesi
Yemesi içmesi iyi, hareketli, bu önceden çekilmiş bir dışkı fotoğrafı ama yine gün içinde ya böyle sulu oluyor ya da normal yeşil katı oluyor bizde neden böyle olduğunu anlayamadık

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Probiyotik ve zeolit tozu desteği sağlamanız lazım. Kusmalar salyalı olmasın ağızda koku ve ağız içi peynirimsi beyaz renk olmasın ona dikkat ediniz. Dediğim gibi bana sindirim sorunu yaşıyor gibi geldi. Dediğim ürünleri tedarik ederseniz iyi olur.

Seher Yıldırım

Yeni Üye
Probiyotik ve zeolit tozu desteği sağlamanız lazım. Kusmalar salyalı olmasın ağızda koku ve ağız içi peynirimsi beyaz renk olmasın ona dikkat ediniz. Dediğim gibi bana sindirim sorunu yaşıyor gibi geldi. Dediğim ürünleri tedarik ederseniz iyi olur.
Peki teşekkür ederim, bu ürünleri nereden temin edebilirim