• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusumda bit var napabilirim?

ebrulibenn

Aktif Üye
Kusumuzda bit var tülüne ve suluguna kadar sarmış kırmızı duruyordu tüldekiler sudakilerde siyah bunun için sprey ve petshoptan bi damla aldık yapıyoruzda ama pek etkili değil gibi vilmectini gördüm araştırırken fakat nereden alacağımı bilmiyorum çünkü petshoplarda satışı yok internette veteriner ilaçları satan sitelerden istesek gönderirlermi yani satış yaparlarmi normal insanlara yoksa sadece veterinerlermi isteyebilir bilemedim lütfen yardım

Mert G.

Tutkulu
Merhabalar vilmectin kullanmanızı önerırım. Sprey kullanmayın zararlı . Şehmus hocam iletisime geçerseniz o size gönderim sağlar sitesinde bulunmuyor diye biliyorum ama özelden yazarsanız cevap verecektir. Kafesinde iyice tülünüzü flan atmanızı öneririm ve kullanmayız.İyice sıcak Sula varsa virkon s ile birlikte yıkayın yoksa rkeyle yıkayınız ve iyice durullayın böylece kurtarabilir siniz bitten

ebrulibenn

Aktif Üye
Merhabalar vilmectin kullanmanızı önerırım. Sprey kullanmayın zararlı . Şehmus hocam iletisime geçerseniz o size gönderim sağlar sitesinde bulunmuyor diye biliyorum ama özelden yazarsanız cevap verecektir. Kafesinde iyice tülünüzü flan atmanızı öneririm ve kullanmayız.İyice sıcak Sula varsa virkon s ile birlikte yıkayın yoksa rkeyle yıkayınız ve iyice durullayın böylece kurtarabilir siniz bitten
Şehmus hoca kim acaba

Üst Alt