• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşuma ne oluyor

Gugi1234

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
İshal hapşırma
lütfen yardım edin yeni kuş aldım 2 aylık 1 hafta olmadı hapşırma ve ishali var ben önceden kuşumu kaybettim kurtaramadık mantar ve solunum probleminden öldü bunuda kaybetmek istemiyorum eski kuşuma veteriner ilaç yazmıştı iki tane avicare in biri digestive diğeri de mantar içindi matricaria recutita bunları kullanayım mı düzelir mi

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Neden kimse yazmıyor :(
Merhaba öncelikle başınız sağ olsun 😔yemesi nasıl? İlaçları kullanmayın. Hepsine aynı ilaç olmaz🤗
Kekik çayı yapın lütfen. 1 çay kaşığı kekik 200 ml su. Kaynatın cezvede. Yarım suluk kaynayan kekik diğer yarısı su olsun suluğuna. İçmezse çay kaşığı ile 5-6 damla içirin.
Elinizde entrobac var mı?

Gugi1234

Aktif Üye
Merhaba öncelikle başınız sağ olsun 😔yemesi nasıl? İlaçları kullanmayın. Hepsine aynı ilaç olmaz🤗
Kekik çayı yapın lütfen. 1 çay kaşığı kekik 200 ml su. Kaynatın cezvede. Yarım suluk kaynayan kekik diğer yarısı su olsun suluğuna. İçmezse çay kaşığı ile 5-6 damla içirin.
yemek yiyor vitamin var b komplex

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
lütfen yardım edin yeni kuş aldım 2 aylık 1 hafta olmadı hapşırma ve ishali var ben önceden kuşumu kaybettim kurtaramadık mantar ve solunum probleminden öldü bunuda kaybetmek istemiyorum eski kuşuma veteriner ilaç yazmıştı iki tane avicare in biri digestive diğeri de mantar içindi matricaria recutita bunları kullanayım mı düzelir mi
Elinizde digestive var, sindirim için, 50 Gr a kadar 1 damla suyuna diyor. Hiç kullanmadım bilemiyorum. Ama bağırsak florasının düzelmesi için kullanabilirsiniz.entrobac probiyotik temin edin, 3 gün üst üste kullanın. Düzelecektir. Yemesini gözlemleyin lütfen. Yemezse el besleme yapmalısınız geçmiş olsun

Gugi1234

Aktif Üye
Elinizde digestive var, sindirim için, 50 Gr a kadar 1 damla suyuna diyor. Hiç kullanmadım bilemiyorum. Ama bağırsak florasının düzelmesi için kullanabilirsiniz.entrobac probiyotik temin edin, 3 gün üst üste kullanın. Düzelecektir. Yemesini gözlemleyin lütfen. Yemezse el besleme yapmalısınız geçmiş olsun
peki hapşırması

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kekik çayı yapın. Üşümüş daha sonra da elinizde bulunsun

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kekik çayı yapın. Üşümüş daha sonra da elinizde bulunsun
Önce kekik çayı haftada 2 kere tarifi yazdım. Nefes açıcıyı mamaist.com dan temin edebilirsiniz
YANINDA probiyotik : entrobac
Gervit-w : multivitamin
Bt amin forte : tüğ gelişimini destekler bunlarında sipariş verin. Elinizde dursun ve kullanın.
Kafesinizde kalamar kemiği mineral blok ve gaga taşı olsun
Kapalı su kapalı yem kullanın lütfen