• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşuma nasıl bakabilirim?

Cekelal

Paylaşımcı
Selamlar, özel nedenlerden dolayı okulu bırakmak zorunda kaldım ve çalışıyorum. Ama kuşum Leydi akşam 7-8e kadar yalnız kalıyor. Ailemle konuştum sabahları salıcaklar ama benim gibi işe giden abilerim kardeşlerim kuşuma bu şartlar altında nasıl bakabiliceğimi söyleyebilirler mi?

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Selamlar, özel nedenlerden dolayı okulu bırakmak zorunda kaldım ve çalışıyorum. Ama kuşum Leydi akşam 7-8e kadar yalnız kalıyor. Ailemle konuştum sabahları salıcaklar ama benim gibi işe giden abilerim kardeşlerim kuşuma bu şartlar altında nasıl bakabiliceğimi söyleyebilirler mi?
Merhaba, her zaman ki konumda olsun yani sıcak, güneş değmeyecek, yanına arkadaş olsa çok iyi olur , geriye sadece saat başı göz atacak birisi lazım bu ikisi olursa hiçbir problem olmaz:)

Hint bülbülü alabilirsin, benim kuşum da çok yalnız kalıyordu bir çift hint bülbülü aldım, kafeslerini yanyana koydum kuşum kafesin kapısı açık olduğu halde kafesinde çıkmıyor, hint bülbülleri ile konuşuyor ikisi de birbirinden korkmuyor ya da rahatsız etmiyor.

Üst Alt