• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşuma kriz gibi bir şey geliyor

zehraab

Aktif Üye
Günaydın herkese. 2 ya da 3 kere kuşumda özellikle sabahları erken saatlerde bu videodaki gibi kriz gibi bir şey geliyor o anda ayaklarını kullanamıyor sanırım anlamadım hiçbir şey. Titreme gibi başlıyor o da o anda panik yapıyor biraz sürekli hareket etmeye çalışıyor ama çok kısa birkaç saniye kadar sürüyor. Çok yeni olmaya başladı yani. Videoda bir kısmı gözüküyor ama panik anında çok kısa çekebildim çünkü çok korkutuyor beni. Geçtikten sonra eskisi gibi konuşuyor, ötüyor enerjik hali devam. Çok iyi bakıyoruz hiçbir şeyini eksik etmemeye çalışıyoruz sürekli bir problem çıkıyormuş gibime geliyor. Umarım ciddi bir şey değildir…

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
@Aslı Ö. @Demet bükay altına beyaz peçete serip güncel dışkı resmi de eklermisiniz. Yanlız bence vakit kaybetmeden bir muayene ettirin derim konumuz İstanbul gözüküyor Vetform Gözde hocaya gitmenizde fayda var.

zehraab

Aktif Üye

zehraab

Aktif Üye
@Aslı Ö. @Demet bükay altına beyaz peçete serip güncel dışkı resmi de eklermisiniz. Yanlız bence vakit kaybetmeden bir muayene ettirin derim konumuz İstanbul gözüküyor Vetform Gözde hocaya gitmenizde fayda var.
Evet İstanbul’dayım ama Anadolu yakası. Vetform biraz uzak kalıyor nasıl götürebilirim biraz düşüneyim toplu taşıma ile zor olabilir ailemle bir konuşayım onlar da gördü zaten halini. Ciddi bir şey mi sizce Allah korusun ama ölüme kadar gidebilecek bir şey mi 😔

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Evet İstanbul’dayım ama Anadolu yakası. Vetform biraz uzak kalıyor nasıl götürebilirim biraz düşüneyim toplu taşıma ile zor olabilir ailemle bir konuşayım onlar da gördü zaten halini. Ciddi bir şey mi sizce Allah korusun ama ölüme kadar gidebilecek bir şey mi 😔
Ataköy yada ataşehir hayvan hastanesi olması lazım oraya götürebilir sınız

zehraab

Aktif Üye
Ataköy yada ataşehir hayvan hastanesi olması lazım oraya götürebilir sınız
Biraz araştırdım Ataşehir’de oturuyorum zaten 2 tane hastane var semtimde ama yorumları ağırlıklı olarak kedi ve köpek üzerine. Galaksi Pet ve Kuş Kliniğine gitmiştik geçen yıl. Kuşlardan anladıkları belliydi ama kuşumun kusması için verdiği doğal damlalar düzenli kullanmamıza rağmen bir işe yaramamıştı ve ben de her yıl bahar sonundan yaz ortalarına kadar tüy döneminde sadece kusma belirtisinin olduğunun farkına vardım bağışıklığı düştüğü için büyük ihtimalle aralıklı olarak kusması oluyor . Tekrar bir muayeneye de götürmedik ama bilgili olduklarına eminim ciddi bir konuysa kuşumun durumu muhtemelen yine oraya muayene ettireceğim.

zehraab

Aktif Üye
Merhaba geçmiş olsun takviyeli mi dışkılar?
BtAmin forte takviyesi veriyor musunuz?
Sen ne düşünüyorsun Demet abla nörolojik bir şey mi yoksa stresten dolayı da olur mu? Evde 2 aylık yeğenim var onunla ilgileniyoruz çok huysuz bir bebek ve haliyle ilgimiz normalden biraz azaldı ama olabildiğince ilgileniyorum birkaç dakika bile olsa uçmasına izin veriyorum 🥺 Biraz uyku saati de kaydı geç yatırıyorum bir süredir dikkat mi etmeliyim? Her yıl bu zamanlarda böyle hassaslaşıyor anlayamadım gitti 😕

Son düzenleme:

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Biraz araştırdım Ataşehir’de oturuyorum zaten 2 tane hastane var semtimde ama yorumları ağırlıklı olarak kedi ve köpek üzerine. Galaksi Pet ve Kuş Kliniğine gitmiştik geçen yıl. Kuşlardan anladıkları belliydi ama kuşumun kusması için verdiği doğal damlalar düzenli kullanmamıza rağmen bir işe yaramamıştı ve ben de her yıl bahar sonundan yaz ortalarına kadar tüy döneminde sadece kusma belirtisinin olduğunun farkına vardım bağışıklığı düştüğü için büyük ihtimalle aralıklı olarak kusması oluyor . Tekrar bir muayeneye de götürmedik ama bilgili olduklarına eminim ciddi bir konuysa kuşumun durumu muhtemelen yine oraya muayene ettireceğim.
Bence götürün bana nörolojik bir sıkıntı var bence sinirlenden kaynaklı

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. İstanbul Hayvan Hastanesi İyi Diye Duyumlar Aldım. İsterseniz Bir Araştırın.Ateşehirdeki İstanbul Hayvan Hastanesi.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sen ne düşünüyorsun Demet abla nörolojik bir şey mi yoksa stresten dolayı da olur mu? Evde 2 aylık yeğenim var onunla ilgileniyoruz çok huysuz bir bebek ve haliyle ilgimiz normalden biraz azaldı ama olabildiğince ilgileniyorum birkaç dakika bile olsa uçmasına izin veriyorum 🥺 Biraz uyku saati de kaydı geç yatırıyorum bir süredir dikkat mi etmeliyim? Her yıl bu zamanlarda böyle hassaslaşıyor anlayamadım gitti 😕
Merhaba ablacım, karaciğer doygunluğu, b vitamini eksikliği, norolojik, kilo fazlalığı bunları hepsi tetikleyebilir, rontgen ve muayene edilmeden anlaşılmaz, ilerlemeden götürmeni tavsiye ederim
Stres zannetmiyorum

Sinirsel bir atak gibi, dengeyi çekiyor çünkü🤲😔

zehraab

Aktif Üye
Merhaba ablacım, karaciğer doygunluğu, b vitamini eksikliği, norolojik, kilo fazlalığı bunları hepsi tetikleyebilir, rontgen ve muayene edilmeden anlaşılmaz, ilerlemeden götürmeni tavsiye ederim
Stres zannetmiyorum

Sinirsel bir atak gibi, dengeyi çekiyor çünkü🤲😔
Of ya nereden çıktı bu anlayamadım. B vitamininden ve kilo fazlalığından olacağını düşünmüyorum. 2 gündür hava aşırı rüzgarlı ev sallanıyor neredeyse. Hava biraz toparlasın Galaksi Veteriner’e götürebilirim inşallah

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Siz hangi ilçelere gidebilirsiniz ☺

Üst Alt