• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşuma eş alırsam bana ilgisi kesilirmi ve kuşuma eş nasıl seçebilirim

Hasankuşseven

Aktif Üye
kuşum henuz yavru ancak 1 yaşını doldurdugunda eş almayı yavru yapmlarını istiyorum kuşuma eş alırsam bana ilgisi kesilirmi ve kuşuma eş nasıl seçebilirim

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Yavruluk zamanından itibaren birlikte büyüyen kuşlarda genellikle kavga olmayabiliyor aksine daha iyi anlaşıyorlar fakat sizinle olan bağını koparmamasını istiyorsanız büyüdüğünde eş alabilirsiniz. :) Eş alındığında size karşı ilgisi normal olarak düşecektir.

eness_kzlts

Aktif Üye
kuşum henuz yavru ancak 1 yaşını doldurdugunda eş almayı yavru yapmlarını istiyorum kuşuma eş alırsam bana ilgisi kesilirmi ve kuşuma eş nasıl seçebilirim
Eş almasan bile eşyalara bağlanmaya başlar. Eğer yavru istiyorsan al ilgisi azalır sana karşı. Kuşun Erkekti diye hatırlıyorum eş seçmede sağlıklı kızışmış bir dişi alacaksın kızışmamış olsa bile mamalarla kızıştırırsın. Sağlıklı dişi al eğer senin kuşun ona kur yapıyorsa dişi de ona karşılık veriyorsa ve kavga olmazsa sorun yok. Zaten bayağı var 1 yaşına takma sen bunları kafana daha çok erken

Hasankuşseven

Aktif Üye
Eş almasan bile eşyalara bağlanmaya başlar. Eğer yavru istiyorsan al ilgisi azalır sana karşı. Kuşun Erkekti diye hatırlıyorum eş seçmede sağlıklı kızışmış bir dişi alacaksın kızışmamış olsa bile mamalarla kızıştırırsın. Sağlıklı dişi al eğer senin kuşun ona kur yapıyorsa dişi de ona karşılık veriyorsa ve kavga olmazsa sorun yok. Zaten bayağı var 1 yaşına takma sen bunları kafana daha çok erken
pekala sagolsn