• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusuma arkadas

Gökçeece

Aktif Üye
Arkadaşlar erkek sultanimin kafesini değiştirdim çok mu büyük almışım Bi ara sahiplendiricektim vazgeçtim bari yaşam alanı büyük olsun istedim az çok kızım alıştı yanına dışı sultan alacaktım ama maalesef maddiyatim el vermedi Bi tane muhabbet alsam arkadaş olurmu Bi süre ayrı kafeste alışırsam sonra yanına koysam zarar verirmi20231224_164132.jpg20231224_164143.jpg

armutik

Aktif Üye
Başka cins kuşları aynı kafese koymamak lazım , güçlü olan diğer kuşa alışsa dahi yaralayabiliyor.Kafesin boyutu da gayet ideal ancak daha çok tünek takarsanız güzel olur

Gökçeece

Aktif Üye
Başka cins kuşları aynı kafese koymamak lazım , güçlü olan diğer kuşa alışsa dahi yaralayabiliyor.Kafesin boyutu da gayet ideal ancak daha çok tünek takarsanız güzel olur
Evet tunek oyuncak eksiği var bu boyut kafese bulamadım yarın alacam o zaman gerek yok teşekkür ederim

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Arkadaşlar erkek sultanimin kafesini değiştirdim çok mu büyük almışım Bi ara sahiplendiricektim vazgeçtim bari yaşam alanı büyük olsun istedim az çok kızım alıştı yanına dışı sultan alacaktım ama maalesef maddiyatim el vermedi Bi tane muhabbet alsam arkadaş olurmu Bi süre ayrı kafeste alışırsam sonra yanına koysam zarar verirmiEkli dosyayı görüntüle 56915Ekli dosyayı görüntüle 56916
bu kafese iki tünek yeterli 1 tane salıncak bitane yuvarlak tünekte alabilirsiniz onda durmayı seviyorlar günlük olarak kuşunuzu dışarı salın vakit geçirin yeni aldıysanız kuş bakımları ile ilgili konularımız var inceleyin

Gökçeece

Aktif Üye
bu kafese iki tünek yeterli 1 tane salıncak bitane yuvarlak tünekte alabilirsiniz onda durmayı seviyorlar günlük olarak kuşunuzu dışarı salın vakit geçirin yeni aldıysanız kuş bakımları ile ilgili konularımız var inceleyin
Teşekkür ederim yok 1 yıldan fazladır benim evladım ayağının biri sakat ama tüm ihtiyaçlarını karsiliyabiliyor yarın bütün eksik malzemelerini alicam kızım otizmli olduğu için hergun salamiyorum ama haftada 3 defa salıyorum o yüzden jako kafesi aldım alanı geniş olsun diye saolun aklıma gelmeyen eksikleri hatırlattınız

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim yok 1 yıldan fazladır benim evladım ayağının biri sakat ama tüm ihtiyaçlarını karsiliyabiliyor yarın bütün eksik malzemelerini alicam kızım otizmli olduğu için hergun salamiyorum ama haftada 3 defa salıyorum o yüzden jako kafesi aldım alanı geniş olsun diye saolun aklıma gelmeyen eksikleri hatırlattınız
Maddi durumunuz varsa piyasadaki en iyi kuş ürünlerinden mutli vitamin: Gervit-W Probiyotik: Entrobac b vitamini: bt-amin bu ürünleri mamaist.comdan alabilirsiniz bölünmüş şekilde

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafesin büyüklüğü ideal ama kafes tel aralıkları çok geniş. Ayağı sakat olduğu için mi yoksa ayak boyunu aştığı için mi kafes tellerini kavramakta zorlanmış gibi duruyor. Keşke daha ince aralıklı büyük kafeslerden alsaydınız. Değiştirme şansınız varsa değişebilirsiniz. Yoksa yapacak birşey yok 🤷🏼‍♀️