• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KUŞUMA ARKADAŞ SIZCE HANGISI

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz dişi, salmadaki tüm kuşlarda dişi sanki. Uzaktan çokta seçemedim ama büyük çoğunluk dişi gördüm. Kuşunuza erkek arkadaş alsanız çok daha iyi olur.

snnkilc

Yeni Üye
Kuşunuz dişi, salmadaki tüm kuşlarda dişi sanki. Uzaktan çokta seçemedim ama büyük çoğunluk dişi gördüm. Kuşunuza erkek arkadaş alsanız çok daha iyi olur.
Erkekte var kafasında kırmızı işaret olanlar erkek ve fotoğrafı net çektim yakınlaştırarak bakabilirsiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Salmada inanın erkek göremedim. Sadece yuvakıklı kafeste erkek ve dişi var eş olduklarını düşündüğüm için onu seçenek olarak düşünmedim. Tek erkek varsa başka seçenekte yoksa ozaman o erkek olmalı bence. Ama ben eşleri ayırmaya hiç kıyamam o yüzden seçeneğim olmadı

snnkilc

Yeni Üye
Salmada inanın erkek göremedim. Sadece yuvakıklı kafeste erkek ve dişi var eş olduklarını düşündüğüm için onu seçenek olarak düşünmedim. Tek erkek varsa başka seçenekte yoksa ozaman o erkek olmalı bence. Ama ben eşleri ayırmaya hiç kıyamam o yüzden seçeneğim olmadı
Yok onlar eş değilmiş onlar öyle dedi oradaki görevli

Deniz12

Aktif Üye
Ben erkek olarak yuvalık olan kafesteki lacivert kuşu gördüm fakat onun da eşi varmış yoksa yuvalık takmazlardı diye düşünüyorum bide mavi kuşların olduğu kafestekiler yavru gibi ve onların çocuklarına benziyor

snnkilc

Yeni Üye
Ben erkek olarak yuvalık olan kafesteki lacivert kuşu gördüm fakat onun da eşi varmış yoksa yuvalık takmazlardı diye düşünüyorum bide mavi kuşların olduğu kafestekiler yavru gibi ve onların çocuklarına benziyor
Yarın tekrar sorarım eğer eş değilse onu almali mıyım

Deniz12

Aktif Üye
İlla aynı kafeste bir süre olmaları lazım değil mi anlaşabiliyolar mı gormek icin
Eğer kuşu alırsanız hemen aynı kafese koymak doğru olmaz fakat birbirlerine daha kolay alışmaları ve hastalık varsa bulaşmaması için aynı odada ama farklı kafeslerde bir süre bakabilirsiniz eğer bir sorun gözükmüyorsa on gün sonra dişi kuşunuzu erkeğin olduğu kafese koyarsanız anlaşma olasılığı artacaktır

snnkilc

Yeni Üye
Anladım yani 1 tane büyük kafesim var malesef