• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşum yürüye biliyor ama üstüne tam basamıyor

berat darman

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ayağının üstüne basamıyor
Hastalık Belirti Tarihi
27 Ağu 2025
Kullanılan İlaç
İlaç yok
Kuşum yürüyebiliyor ama sağ ayağı daki durum nedir bilmiyorum yuvasındayken ağrıyan ayağına yükünü vermiyor bi yere çıkarken yaralı ayağı tarafındaki kanadını kaldırıyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun kırıkmı var incindiği ilacı ne dir bilen biri varmı Watch unnamed | Streamable video

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba tabana yumuşak bir şey serin yemini suyunu ihtiyaçlarını yanına koyun. Tüneğin biri altta diğeri üstte olsun. Evinizde ağrı kesici ödem giderici krem varsa sürün. Arnica jel olur volteren yada dolgit farketmez.. Ağrıyı alsın. İncinme ise yavaş yavaş zamanla basmaya başlar. Gözle analiz yapıyoruz net teşhis için röntgen gerekli. Eczaneden devit3 alın ilk üç gün bir damla sonraki dört gün, gün aşırı ağzına damlatın.

berat darman

Yeni Üye
Çooookk teşekkürler ederim hocam röntgeni çeker size atarım fotoğraf ları Rötgenin hocam bide -arnica jel-- volteren--dolgit-- krem lerden hangisini önerisi siniz bide kuşu taban içinde yine kafesdemi durucak yoksa bi kutunun içine mi yapalım.. Ödem krem ne onu anlamadım hocam

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Çooookk teşekkürler ederim hocam röntgeni çeker size atarım fotoğraf ları Rötgenin hocam bide -arnica jel-- volteren--dolgit-- krem lerden hangisini önerisi siniz bide kuşu taban içinde yine kafesdemi durucak yoksa bi kutunun içine mi yapalım.. Ödem krem ne onu anlamadım hocam
Üçünden biri hangisi varsa farketmez. Ödem varsa kremler ödemi almasına yardımcı olur. Hayır kutuya falan koymayın. Kendi kafesinde kalsın. Ben ayak yorulmasın diye aşağı alın dedim. Çünkü yük bindiriyor diğer ayağa tabanda daha rahat eder ama muhtemelen yine yukarı tüneğe çıkacaktır siz yine bir deneyin. Röntgende zaten kırık çıkık belli olur. Rica ederim 🌸

Üst Alt