• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum yumurtaları terk mi etti

Benim bir çift muhabbet kuşum var iki gün ince 3. Yumurtasını yapması lazımdı ama yumurta sıkışmışti ve kuşun hali çok kötüydü yumurtayı kuşa hiçbir zarar vermeden çıkarttık yuvaliginda iki yumurtası daha var ve ikiside dolu 3. Yumurta yere düşüp kırıldı yanlışlıkla ama o görmedi neyse artık diğer ikisininde üstüne hiç ama hiç yatmıyor erkekle bidaha kur yapıyor yumurtaları terk mi etti tekrar üstüne yatması için benim ne yapmam gerek

Benim bir çift muhabbet kuşum var iki gün ince 3. Yumurtasını yapması lazımdı ama yumurta sıkışmışti ve kuşun hali çok kötüydü yumurtayı kuşa hiçbir zarar vermeden çıkarttık yuvaliginda iki yumurtası daha var ve ikiside dolu 3. Yumurta yere düşüp kırıldı yanlışlıkla ama o görmedi neyse artık diğer ikisininde üstüne hiç ama hiç yatmıyor erkekle bidaha kur yapıyor yumurtaları terk mi etti tekrar üstüne yatması için benim ne yapmam gerek
Lütfen yardım edin

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba. Yumurtaların üzerine Alıp Yavrunuzu Siz Oturtsaniz Yine de Oturmuyor mu ? Demet Ablamı Etiketliyorum @Demet bükay 😇

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba, yapabileceğiniz hiç bir şey yok artık uzun süre en fazla 5-7 saat yatmazsa soğur😔🤲

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Anne besliyor hocam baba arada anneyi besliyor ama çoğunlukla dışarı çıkmak istiyor. Kursaktaki havayı tam almıyor anne ama kendine bıraktım bilir işini diye 🥲
Büyüdükçe, kursaklar daha dolu havasız olur endişe etmeyin lütfen 😊🤲
Kendileri kadar kursakları olacak 🥰👍

Münzevi

Yeni Üye
Anneyi yuvada tutmak ve ihtiyacını yuvada karşılayabilmesi, keza yuvaya daha çabuk alıştırmak için yuvaya dal darı koyma tüyosu vermişti bir usta. Anne yumurtladığında da bu şekilde yapın diyordu. Belki bu da yardımcı olabilir.

Üst Alt