• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum yüksekten uçamıyor. Anında yere iniyor

Günay Cabbarova

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, kuşum 2 gündür yükseğe kalkamıyor ve genellikle yere inmeye çalışıyor. Bu durum 2 gündür devam ediyor. Son bir haftadır tüy dökümüne girdi. Ayrıca sürekli hapşuruyor, çok uyuyor, halsiz ve yemek yemesi azaldı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Mert G.

Tutkulu
Merhaba arkadaşlar, kuşum 2 gündür yükseğe kalkamıyor ve genellikle yere inmeye çalışıyor. Bu durum 2 gündür devam ediyor. Son bir haftadır tüy dökümüne girdi. Ayrıca sürekli hapşuruyor, çok uyuyor, halsiz ve yemek yemesi azaldı. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Hayırlı akşamlar, dışkı fotorafı ve kuşun resmini görebilirmiyiz. Ve hangi takviye leri kullanıyorsunuz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kullandığım yem rio. Ve multivitamin. Yeni dışklslda böyle
Bu multivitamin etkisiz kendi kuşlarıma bir ara kullandım, gervit w, bt amin forte, entrobac öneririm 🙏 Dışkı iç parazite de benziyor ancak öncelikle 3 gün üst üste probiyotik kullanın derim 🙏

Günay Cabbarova

Yeni Üye
Riodan başka yem hiç almadım. Çünki asla yemiyor. Hiç bir zaman açım temdekullanmafım. Az önce baya yüzeme hapşurdu.

Günay Cabbarova

Yeni Üye
Bide uçamamısının sebebi nedir peki? Kafesden çıkardım. Yine uçamıyir. Birazcık yükseye kalkdığı sn yere iniyor.

Erenb51

Paylaşımcı
Bide uçamamısının sebebi nedir peki? Kafesden çıkardım. Yine uçamıyir. Birazcık yükseye kalkdığı sn yere iniyor.
Tüydeki kuşun vitamin değerleri düşüyor takviye vermeniz gerekiyor benim kuşumda aynı şu an uçuyor biraz ve yoruluyor hemen