• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusum yeniden kusmaya başladı

Elif Özveri

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Salyalı kusma,halsizlik,uyku
Hastalık Belirti Tarihi
11 Ocak 2024
Kullanılan İlaç
Mikostatin,antibiyotik
Muhabbet Kuşum 1buçuk ay önce bi anda kusmaya başladı veterinere götürdük antibiyotik ve mikostatin kullandık geçti . 15 gün önce yeniden tekrarladı yine veterinere götürdük röntgen çekilmeli dediler ama kuşunuz korkak sa kalp krizi geçire biliyormuş risk alamadık Röttgen çektiremediğimiz için yine antibiyotik ve mikostatin kullanmamızı söylediler kullandık. Tedavi sonrası probiyotik ve gerwit vitamin verdim. 1 gün önce yeniden tekrarladı ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım istiyorum.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Kursak mantarı teşhisi mi koydular?
Zeolitli elle besleme tavsiye ederim. Antibiyotikler yoruyor kuşları.
Kuşun dışkı fotoğrafını da atar mısınız?
Birde kusması salyalı mı yoksa yemleri direkt çıkarıyor mu? Erkek ise kur kusmasıda olabilir.

Röntgende kalp krizi ilk defa duyuyorum ama olabilir,korkaklar çoğunlukla. :)

Elif Özveri

Yeni Üye
Evet kursak mantarı teşhisi koydular ama sözlü belirtiler üzerine bide elle muayene ile

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Öncelikle zeolitli besleme öneririm. Zeolit doğal olduğu için ilaçlar gibi yan etkisi de olmaz.
Kusma yanında koku da mevcut ise kursak mantarı olabilir.

Elif Özveri

Yeni Üye
teşekkürler, Zeolit dışında önerebileceğiniz birşey var mı şuan çok imkanımız yok kursaktan beslenme yapallmek için

Doğacı

Eski Forumcu
Zeolit tozu aktarda vardır oralara bakın. Zeolit tozu kursak mantarı tedavisinde kullanılan doğal bir ürün. Bulun ve kullanın tavsiyem. 10 gün boyunca mama ile kursaktan besleme yapılsın bilen kişi tarafından .Forumu biraz kurcalarsanız mama tarifi yer alıyor bakabilirsiniz. Zaman kaybetmeyin,kursak mantarı ilerlerse kuş ölüme kadar gider.

Üst Alt