• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum yeni yumurtladı yardım eder misiniz

buse0

Yeni Üye
Merhaba geçen günlerde kuşum kendini kabartıyordu, kuyruğu tıktık atıyordu, ve arada kafesin dibine iniyordu. Oda da yanında buhar makinesi var ev sıcak. Kekik çayı verdim 2 gün. Diazyme verdim. Elma ve ıspanak verdim. Ama dün gece çok kötü gözüküyordu yerde oturmuştu hızlı nefes alıyordu. Sonra gece bi baktım yumurtlamış. Yine hızlı nefes alıyordu çok halsiz gözüküyordu çok korktum. Ona elma verdim yine. Şuan ne yapabilirim. Hala kuyruğu tıktık atıyor ama. Gerwit vitamin vereyim mi. Başka meyve sebze ne önerirsiniz bir de. Aşağıya videosunu bıraktım. Çok teşekkür ederim şimdiden.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafes tabanını temizleyin 😊 Yumurtasını alın, kalamar kemiği yiyor mu?

buse0

Yeni Üye
Evet yiyor kalamar kemiği. Tabanı da temizliyorum hep başka ne yapabilirim. bir şey olmaz galiba değil mi teşekkür ederim bu arada😊😊

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet yiyor kalamar kemiği. Tabanı da temizliyorum hep başka ne yapabilirim. bir şey olmaz galiba değil mi teşekkür ederim bu arada😊😊
Rica ederim 😊 Maşallah gayet iyi duruyor şu an yemesi içmesi yerinde mi fıstığın 🌸

Üst Alt