• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum yemini döküyor

SoranKişi

Yeni Üye
Dişi kuşum dün eve gelip baktığımda yemliğinde yem kalmamıştı bende sasırdım fazla yem vardı, etrafa dagılan yemin kabuklatı sandıgım şeyler yemin kendisiymiş hiç yem yememiş yani. Ayrıca kafes altındada baya dökülmüştü sonra değiştirdim. Bu sabah kalktıgımda yeni yine dökmüştü neden olabilir?

nazir

Aktif Üye
Aynı durumu bende yaşadım 🤗 dişi olduğu için yuva yapmak istiyor. Anne işgüdüsü olduğu için yuva yapmaya çalışıyor. Benim akıllı yemliğin içine girip yer yapmaya, ayağı ile badanaj yapıyor du🤭 akıllı yemliğe mi yapıyor bunu. Yoksa normal yemliğe mi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Dişi kuşum dün eve gelip baktığımda yemliğinde yem kalmamıştı bende sasırdım fazla yem vardı, etrafa dagılan yemin kabuklatı sandıgım şeyler yemin kendisiymiş hiç yem yememiş yani. Ayrıca kafes altındada baya dökülmüştü sonra değiştirdim. Bu sabah kalktıgımda yeni yine dökmüştü neden olabilir?
Merhaba, akıllı yemlik tavsiye ederim dişi ise kızgınlık yumurtası bırakabilir, yavru ise yuva gibi görür, akıllı yemlik sorunu çözer

nazir

Aktif Üye
Merhaba, akıllı yemlik tavsiye ederim dişi ise kızgınlık yumurtası bırakabilir, yavru ise yuva gibi görür, akıllı yemlik sorunu çözer
Benim akıllı yemlikti 🤭 bütün yemleri alt hazneye atıyordu ayağı ile😀 bende az az koyuyordum yem. Hazneye attığını tekrar koyuyordum. Öyle öyle bıraktı bir yerden sonra

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Maşallah kızgınlığa girmiş prenses, yumurta da yapabilir 🥰