F fıstık09 Yeni Üye Katılım 6 May 2023 Mesajlar 42 Tepkime puanı 7 Puanları 8 Perşembe saat 23:39'de #1 Dişi muhabbet kuşum yemi sürekli döküyor sürekli yem alıyorum bütçemde zayıf yemesi için ne yapmam lazım 1 gün falan yem koymasam sizce yermi
Dişi muhabbet kuşum yemi sürekli döküyor sürekli yem alıyorum bütçemde zayıf yemesi için ne yapmam lazım 1 gün falan yem koymasam sizce yermi
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 7,665 Tepkime puanı 5,708 Puanları 113 Perşembe saat 23:43'de #2 Aç bırakmak olmaz döküyor derken yere kabukları mı döküyor
F fıstık09 Yeni Üye Katılım 6 May 2023 Mesajlar 42 Tepkime puanı 7 Puanları 8 Cuma saat 00:56'de #3 Burçak A.' Alıntı: Aç bırakmak olmaz döküyor derken yere kabukları mı döküyor Genişletmek için tıkla ... Hayır yemi döküyor yemiyor kafasıyla eşeliyor
Burçak A.' Alıntı: Aç bırakmak olmaz döküyor derken yere kabukları mı döküyor Genişletmek için tıkla ... Hayır yemi döküyor yemiyor kafasıyla eşeliyor
EzgiA Tutkulu Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 723 Tepkime puanı 1,180 Puanları 93 Cuma saat 01:41'de #4 Merhaba Sevdiği Tohum vardır. Mutlaka Onu Seçip Yiyordur
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 7,665 Tepkime puanı 5,708 Puanları 113 Cuma saat 01:42'de #5 fıstık09' Alıntı: Hayır yemi döküyor yemiyor kafasıyla eşeliyor Genişletmek için tıkla ... Benim kuşum da eşeliyor yani maalesef onu engelleyemezsiniz
fıstık09' Alıntı: Hayır yemi döküyor yemiyor kafasıyla eşeliyor Genişletmek için tıkla ... Benim kuşum da eşeliyor yani maalesef onu engelleyemezsiniz
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 12,664 Tepkime puanı 13,941 Puanları 113 Cuma saat 02:08'de #6 fıstık09' Alıntı: Dişi muhabbet kuşum yemi sürekli döküyor sürekli yem alıyorum bütçemde zayıf yemesi için ne yapmam lazım 1 gün falan yem koymasam sizce yermi Genişletmek için tıkla ... Akıllı yemlik alın, hem israf olmaz hem eşeleyemez
fıstık09' Alıntı: Dişi muhabbet kuşum yemi sürekli döküyor sürekli yem alıyorum bütçemde zayıf yemesi için ne yapmam lazım 1 gün falan yem koymasam sizce yermi Genişletmek için tıkla ... Akıllı yemlik alın, hem israf olmaz hem eşeleyemez
F fıstık09 Yeni Üye Katılım 6 May 2023 Mesajlar 42 Tepkime puanı 7 Puanları 8 Cuma saat 22:00'de #7 Demet bükay' Alıntı: Akıllı yemlik alın, hem israf olmaz hem eşeleyemez Genişletmek için tıkla ... Zaten akıllı yemlikte
Demet bükay' Alıntı: Akıllı yemlik alın, hem israf olmaz hem eşeleyemez Genişletmek için tıkla ... Zaten akıllı yemlikte
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 12,664 Tepkime puanı 13,941 Puanları 113 Cuma saat 22:02'de #8 fıstık09' Alıntı: Zaten akıllı yemlikte Genişletmek için tıkla ... Yem de ençok ne tüketiyor gözlemleyin, ona göre tohum ekleyin, aspur olabilir çabuk kırarlar, kabukları kontrol edin isterseniz
fıstık09' Alıntı: Zaten akıllı yemlikte Genişletmek için tıkla ... Yem de ençok ne tüketiyor gözlemleyin, ona göre tohum ekleyin, aspur olabilir çabuk kırarlar, kabukları kontrol edin isterseniz
H Hidro Dinamik Yeni Üye Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 39 Tepkime puanı 36 Puanları 18 Dün 00:31 da #9 Sıradan yemlik varsa yarıya kadar doldurup verebilirsiniz, akıllı yemliklerin haznesi sığ olduğundan dökülüyordur.
Sıradan yemlik varsa yarıya kadar doldurup verebilirsiniz, akıllı yemliklerin haznesi sığ olduğundan dökülüyordur.