• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum yem yemiyor.

BurcuAkdmr1

Yeni Üye
6-7 aydan beri erkek kuşum bizimle birlikte ve ishal, halsizlik, kusma, kırık, incinme gibi bir hastalığı/durumu olmadığı halde, bugün hiç yem yemedi. Yem kabına gidiyor, ama yemiyor. Sebebini anlamadım. Ne yapmam gerekiyor? :(
Depresyona filan mı girdi acaba? Elime filan da geliyor aslında, ilgi delisi :(
Böyle uyku hâli var sürekli, denge sorunları da var. Açlıktan olduğunu biliyorum sadece :( Yine de en yakın veterinere götüreceğim ordan da petshopcuya yem alacağım:(

Son düzenleme:

crivelli

Paylaşımcı
Bir video gorebilir miyiz , uzun sure ac kalmasin gerekirse zorla kursaktan besleme yapiniz

BurcuAkdmr1

Yeni Üye
Bir video gorebilir miyiz , uzun sure ac kalmasin gerekirse zorla kursaktan besleme yapiniz
Kursaktan besleme nasıl yapacağımı bilmiyorum. Elle besleme aparatı almadım o yüzden, siyah dışkı da görünce hemen veterinere götürdüm, şurup verdi. Flyatin gibi bir adı vardı yanlış yazmış olabilirim adını. Şurup etkisini gösterince yem yemeye başlar dedi ama dün geceden beri hiçbir şey yemedi. Yem kabına gidiyor, ama sonra vazgeçip geri geliyor. Petshopçu yemde bişey yok dedi neyi seçiyor anlamadım 😑

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mümkünse görebilir miyiz video ekler misiniz