• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum Yem Yemiyor ve Dışkısı Sulu

Meryem demir

Paylaşımcı
Kuşum çok az yem yiyor, dışkısı tamamen su gibi, halsiz görünüyor ve çok fazla su içiyor. Dün farkettim, yemini değiştirdim ve biraz yemesi için teşvik ettim ama hala aynı durumda. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz ?:cry:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mümkün ise video ve dışkı resmi ekler misiniz yemiyorsa besleme yapılması lazım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen. Temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz.

Eğer yemiyorsa el besleme yapın. Güçten düşmemeli. Sevdiği şeyleri verin.

Meryem demir

Paylaşımcı

Yani böyle yiyor sanki yemeye çalışıyor ama iştahı olmadığı için hemen yemeyi bırakıyor birazdan dışkısını atarım kafesi temizleyip atacağım ama dün dışkısı sudan ibaretti dün maydanoz sapı vermiştim bir daha mı versem

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Açlık dışkısı yapmış, maydanoz sapı vermeyin iyice ishal yapar ödem söktürücü çünkü bence aspur verin, pirinci haşlayın suyunu suluğuna koyun, yemez ise el beslemesi yapın içine mercimek tanesi kadar zeolit tozu verin 🙏

Meryem demir

Paylaşımcı
Açlık dışkısı yapmış, maydanoz sapı vermeyin iyice ishal yapar ödem söktürücü çünkü bence aspur verin, pirinci haşlayın suyunu suluğuna koyun, yemez ise el beslemesi yapın içine mercimek tanesi kadar zeolit tozu verin 🙏
çok araştırdım ama hala bulamadım. Mamaist'te, petshoplarda ve internet üzerinde de aradım ama hiç bir yerde zeolit tozu bulamadım. Petshoplara sordum, onlar da temin edemediler. Veterinerinize de danıştım ama sonuç alamadım. Zeolit tozunu temin edebileceğim bir yer biliyorsanız, lütfen paylaşırmısınız

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
çok araştırdım ama hala bulamadım. Mamaist'te, petshoplarda ve internet üzerinde de aradım ama hiç bir yerde zeolit tozu bulamadım. Petshoplara sordum, onlar da temin edemediler. Veterinerinize de danıştım ama sonuç alamadım. Zeolit tozunu temin edebileceğim bir yer biliyorsanız, lütfen paylaşırmısınız
Mamaist w.pp hattında iletişime geçin @Şehmus BAKIR hocam yardımcı olacaktır.

mamaist wpp.PNG

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Tarık abi paylaşmış 🙏🌸