• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum yem yemiyor su içmiyor

AKİF128291

Aktif Üye
Merhaba ben 3 gün önce muhabbet kuşu aldım ama hala su ve yem yemedi gördüğüm kadarıyla en fazla 4 tohum parçası yedi su hiç içmedi enerjisi iyi ama durgun açlıktan felan ölmez değilmi ? Birde ishal

Chaerrie

Aktif Üye
Merhabalar.Bence çoğu kuşlar ortam değişikliği nedeniyle birkaç gün yem yemez, su içmez.

Sümeyya

Aktif Üye
Dört gün çok uzun bir süre dışkısı nasıl, hiç yemediğinden emin misiniz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sız görmeden yemiştir su içmiştir. Yeni yapılmış dışkıları ve videosunu görebilir miyiz.

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhaba ben 3 gün önce muhabbet kuşu aldım ama hala su ve yem yemedi gördüğüm kadarıyla en fazla 4 tohum parçası yedi su hiç içmedi enerjisi iyi ama durgun açlıktan felan ölmez değilmi ? Birde ishal
Yem üzerinde ne kadar tohum kabuğu varsa o şekilde anlaşılabilir, 3 gün boyunca hiç yemeden içmeden yaşayamaz siz görmeden yemiş olabilir veya yaşayacak kadar az yiyor olabilir

AKİF128291

Aktif Üye
Yem üzerinde ne kadar tohum kabuğu varsa o şekilde anlaşılabilir, 3 gün boyunca hiç yemeden içmeden yaşayamaz siz görmeden yemiş olabilir veya yaşayacak kadar az yiyor olabilir
Evet yemeye başladı 20 25 tohum yiyor ama su içtiğini hiç görmedim