• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum yatıyor nedeni nedir?

Toslik

Aktif Üye
Merhabalar kuşum yazın başından beri sıcaklardan mıdır bilmiyorum sürekli fotoğraftaki gibi televizyonun altına göğüsünün üstüne yatma hareketi yapıyor hareketlerinde neşesinde bir değişiklik yok tüy dökmeye başlamıştı biraz durgunlaşmıştı fakat yem yemesinde vs azalma yok mamaist sitesinden aldığımız gerwit ve entrobac kullanıyoruz böyle yatmasında sorun var mıdır diye danışmak istedim

TAHA

Aktif Üye
Gün ıcerısınde kabarık duruyor mu
tünekte nasıl duruyor?

TAHA

Aktif Üye
streamble den yükleyebilirsiniz

fıstık3560

Aktif Üye
bazen kuşların kendilerine has garip özellikleri oluyor. kuşunuz yaptiği hareketin benzerini benim kuşumda eskiden yapıyordu sonradan birakti yani illa bir hastaliktan dolayı olacak diye bir şey yok ama yine de hocalarımız da yorumunu yapsın

Toslik

Aktif Üye
Aslında daha önceden de yapıyordu bu hareketi yatıyordu kendine özgü rahat ediyor diyorduk ama bu sıralar daha fazla yatmaya başlayınca danışmak istedim

fıstık3560

Aktif Üye
maşallah pek bi tatlı bence neşesi yerinde ve bir sorun yok ama dediğim gibi uzman arkadaşlar da bir baksın

sefskrt

Yeni Üye
Bazı kuşlar yayılarak yatmayı severler. Normal bir durum hatta şanslınız, nadir ve tatlı bir özellik bu.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu danamızda yiyip içip yatıyor. Sadece yatıyor diyen kişi geldi aklıma 🤣🤣🤣 maşallah. Karakter meselesi. Herşey normalse bu çok sıkıntı edilecek bir durum değil. Keyif adamı demekki kendisi 😍

Son düzenleme: