• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum yalnızlık çeker mi

kusasigiii

Yeni Üye
iki gün önce aldığım yavru muhabbet kuşum var.
Tabi okul olduğundan sabah çıkıyorum akşam 6-7 gibi evde oluyorum.Ailem evde ses yapıyor ama kuşum beni görmediği için strese giriyor mu biraz endişeliyim.Evden çıkmadan önce konuşuyorum suyunu değiştiriyorum yemine üflüyorum gelincede konuşuyorum ama içim rahat etmiyor

Sagi

Aktif Üye
Tabi okul olduğundan sabah çıkıyorum akşam 6-7 gibi evde oluyorum.Ailem evde ses yapıyor ama kuşum beni görmediği için strese giriyor mu biraz endişeliyim.Evden çıkmadan önce konuşuyorum suyunu değiştiriyorum yemine üflüyorum gelincede konuşuyorum ama içim rahat etmiyor
Geldiğinizde onla ilgilenirseniz siz okulda olduğunuzda da aileniz ilgilenirse sorun olmaz bence. Ama içiniz rahat etmezse yanına bir kuş daha sahiplenebilirsiniz.
Kişisel görüşüm, bir kuş daha olsa daha iyi olur onun için.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Akşam geldiğinizde ilgilenin, gündüzleri de ev ahalisi ilgilenirse problem olmaz 😊

Üst Alt