• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum vik vik ses cikartiyo hizli nefes alip veriyo

A.canan212

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Vik vik ses çıkarma hızlı nefes alma karnında şişlik ağzını açıp kapama sürekli
Hastalık Belirti Tarihi
21 May 2024
Merhaba kuşum vik vik ses çıkartiyo durmadan yapiyo ve uyuyamiyo karnı şiş oluyo böyle vik vikleyince ağzını açıp kapıyo sürekli nefes alamıyormuş gibi oluyor nefesi hızlı hızlı alıp veriyo uykudayken bile yapiyo ve uyuyamıyor ondan öncede kursakta sürekli bogulur gibi olduğu için ilaç veriyordum instagramdan bi kuscudan almıştım o ilaçlar yapmış olabilir mi çünkü onlardan sonra böyle olmaya başladı ve ilaçları kullanmayı bıraktım 3 gündür yani kullanmıyorum onun yerine zeolitli besleme maması vermeye başladım 2 gündür ve gündür var bir kere de 5 gün önce olmuştu lütfen yardım edin kuşlardan anlayan veteriner de yok cevremde kullandığım ilaçlar şunlardı COCCI-GEEL ilacı TYSON PHARMA ilacı ULTRA KONSANTRE SIVI PROPIYOTIK ve AMONASIT VITAMIN ve TOXI CHAL KARACIGER yazan ilaç vermiştim 2 haftadan fazla kullandıydım kus hasta olunca kullanmayı biraktim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. İlaçları veteriner teşhisi olmadan mı verdiniz?
Solunum problemi var gibi görünüyor kuşta. Fiko arkadaşımızın dediği gibi video eklerseniz daha ney yorum yapılır.

A.canan212

Aktif Üye
Solunum problemi var gibi görünüyor kuşta. Fiko arkadaşımızın dediği gibi video eklerseniz daha ney yorum yapılır.
Evet ilaclari veterinere sormadan verdim artik kullanmiyorum da O sorunu geçti ama ur var kanadinda kanaması oldu gene ameliyatta veterinerde kan kaybından ölür diye korkuyorum o yüzden daha götürmedim

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kanadındaki bu urla yaşamaya devam ettiği müddetçe başka diğer hastalıkları da tetikler. Ur kanatta. Yani riskli bölge olduğunu düşünmüyorum. Tabikide tüm cerrahi işlemler de risk var. Bunlar bizler içinde geçerli. Ama şehrinizdeki fakültenin veterinerine gitmenizi tavsiye ederim. Forumda cerrahi işlem emsalleri var. Bence daha fazla bu minik yavruyu yormayın derim. 🌸

A.canan212

Aktif Üye
Kanadındaki bu urla yaşamaya devam ettiği müddetçe başka diğer hastalıkları da tetikler. Ur kanatta. Yani riskli bölge olduğunu düşünmüyorum. Tabikide tüm cerrahi işlemler de risk var. Bunlar bizler içinde geçerli. Ama şehrinizdeki fakültenin veterinerine gitmenizi tavsiye ederim. Forumda cerrahi işlem emsalleri var. Bence daha fazla bu minik yavruyu yormayın derim. 🌸
Anladım çok sağolun dua edin nolur götürecem Allahın izniyle

Üst Alt