• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum uyuyor.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar foruma hoşgeldiniz kuşunuzun net olacak şekilde videosunu görebilir miyiz. Birde temiz beyaz peçeteye en güncel dışkı fotosu da rica edelim. Yeni sahiplendiğiniz için diski da düzensizlik olabilir ama yine de ekleyin bakalım.

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Arkadaşın dediklerini yapın bir de kafesteki ballı krakeri çöpe atın vermeyin

rilish26

Müdavim
İlk geldiği için normal gibi ve tahta tünek alın bi de lütfen hayvanları steril ortamlarda bulundurmaya çalışın. Kuşun tüneğinde dışkı kalıntısı olması hastalıklara davetiye çıkartır. Yani ben anlamıyorum bu forumda da öyle konu açıyorlar hayvan dışkının içinde yaşıyor o hayvan mutlu olabilir mi sağlıklı olabilir mi? Ben 1 tane görsem tünekte hemen bir şekilde dezenfekte etmeye çalışıyorum.

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Yani ben anlamıyorum bu forumda da öyle konu açıyorlar hayvan dışkının içinde yaşıyor
Mesela kim yapıyor bunu? Hemen uyaralım kendisini :) Konuya gelince katılıyorum yeni gelmesinin de etkisi vardır ama biz bir dışkı resmi görelim. Konu sahibi ballı krakeri kaldıralım tünekleri de tahtaya çevirelim kafesin altında ızgara yoksa mutlaka temin edelim.

dorukkhrmnnn

Yeni Üye
İlk geldiği için normal gibi ve tahta tünek alın bi de lütfen hayvanları steril ortamlarda bulundurmaya çalışın. Kuşun tüneğinde dışkı kalıntısı olması hastalıklara davetiye çıkartır. Yani ben anlamıyorum bu forumda da öyle konu açıyorlar hayvan dışkının içinde yaşıyor o hayvan mutlu olabilir mi sağlıklı olabilir mi? Ben 1 tane görsem tünekte hemen bir şekilde dezenfekte etmeye çalışıyorum.
Tünekleri özenle temizledim bugün. Eski kusumdan kalan kalıntılar. Pislik içinde yasatmiyorum

dorukkhrmnnn

Yeni Üye
Mesela kim yapıyor bunu? Hemen uyaralım kendisini :) Konuya gelince katılıyorum yeni gelmesinin de etkisi vardır ama biz bir dışkı resmi görelim. Konu sahibi ballı krakeri kaldıralım tünekleri de tahtaya çevirelim kafesin altında ızgara yoksa mutlaka temin edelim.
Izgarası var krakeri çıkaracağım zaten ısıramadı