• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum uyurken kafesin en tepelerine tünüyor

acemikussevdalisi

Yeni Üye
ilk defa kuş besliyorum. önemli önemsiz her hareketini anlamak istiyorum. kuşum uyurken salıncağının tepesine, köşesine tünüyor. yamuk bir pozisyonda uyuyor. iyice yükseğe çıkmak istemesinin bir sebebi var mıdır?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
ilk defa kuş besliyorum. önemli önemsiz her hareketini anlamak istiyorum. kuşum uyurken salıncağının tepesine, köşesine tünüyor. yamuk bir pozisyonda uyuyor. iyice yükseğe çıkmak istemesinin bir sebebi var mıdır?
Kendilerini güvende hissetmek için yukarıda durmak isterler. Yeni geldiği için huzursuz hissediyor olabilir kafesi omuz hizanizda tutun, zamanla alışacaktır

acemikussevdalisi

Yeni Üye
cevabınız için çok teşekkür ederim. ben onunla daha fazla zaman geçirebilmek için bazen çalışma masama indiriyorum. konuşuyorum, onun yanında işlerimi hâllediyorum. yukarıda durmayı mı tercih eder dersiniz?

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Siz onu takip edin o da sizi izlesin... Çok sesli ortamdan ve ani hareketlerden uzak durun... Huzurlu ortam yaratın... Size belli bir zamandan sonra olumlu anlamda geri dönüş yapacaktır... Güven duymanın belli bir süreci var...

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
cevabınız için çok teşekkür ederim. ben onunla daha fazla zaman geçirebilmek için bazen çalışma masama indiriyorum. konuşuyorum, onun yanında işlerimi hâllediyorum. yukarıda durmayı mı tercih eder dersiniz?
Bir süre size iyice alışıp guvenene kadar siz ayaktayken omzunuzun hizasına gelecek kadar yüksekte olmasını tavsiye ederim. Sonrasında size alışınca zaten istediğiniz yerde rahatça durur.😇