Damlas5 Aktif Üye Katılım 22 Haz 2024 Mesajlar 60 Tepkime puanı 17 Puanları 8 11 Ağu 2024 #1 Sultan papağanım uyurken sallanıyor. Bunun sebebi nedir ?
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,752 Tepkime puanı 26,732 Puanları 113 Yaş 41 11 Ağu 2024 #2 Video ekler misiniz bir görelim uyuduğunda ışık oluyor mu? Karanlık ta mı sallanıyor?
Damlas5 Aktif Üye Katılım 22 Haz 2024 Mesajlar 60 Tepkime puanı 17 Puanları 8 12 Ağu 2024 #3 Şehmus BAKIR' Alıntı: Video ekler misiniz bir görelim uyuduğunda ışık oluyor mu? Karanlık ta mı sallanıyor? Genişletmek için tıkla ... Merhaba Şehmus bey. Işıklar açık televizyon izlerken kuşlarım da bazen kanepede uyukluyorlar. Dün fark ettim bu sallanma hareketini. Video ekliyorum. Geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
Şehmus BAKIR' Alıntı: Video ekler misiniz bir görelim uyuduğunda ışık oluyor mu? Karanlık ta mı sallanıyor? Genişletmek için tıkla ... Merhaba Şehmus bey. Işıklar açık televizyon izlerken kuşlarım da bazen kanepede uyukluyorlar. Dün fark ettim bu sallanma hareketini. Video ekliyorum. Geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com