• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum üşütmüş müdür?

Zeyneppp

Aktif Üye
Başka Odaya kadar gitmiştim kuzenlerim kuşu oda da fark etmemiş ve bir 2 dakika balkon kapısını açmışlar kapamışlar hemen acaba kuşum üşütmüş müdür çok korkuyorum lütfen yardım edin beynime kan sıçradı

Zeyneppp

Aktif Üye
Ne yapmalıyım probiyotik veya vitamin vereyim mi

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Kuşun resmini ve dışkısını atın anlayan arkadaşlar bakacaktır. Ayrıca kuşunuzun hareketlerinde anormallik var mı? Kabarma vs gibi

Zeyneppp

Aktif Üye
Kuşun resmini ve dışkısını atın anlayan arkadaşlar bakacaktır. Ayrıca kuşunuzun hareketlerinde anormallik var mı? Kabarma vs gibi
Şimdi beş 10 dakika içinde oldu bu olay kuşum normal kendini kaşıyor şuan dışkısında da bir anormallik yok üşüttüyse hemen belli olur mu

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Şimdi beş 10 dakika içinde oldu bu olay kuşum normal kendini kaşıyor şuan dışkısında da bir anormallik yok üşüttüyse hemen belli olur mu
Hava akımına maruz kalmadıysa kısa süre için bir şey olacağını sanmıyorum. Kafes kapının tam olarak neresinde kalıyor? Hava doğrudan kafese mi geliyor? Umarım hiçbir şey olmaz siz takipte kalın. Kuşu gözlemleyin💜

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Streamable com dan video yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍

Zeyneppp

Aktif Üye
Hava akımına maruz kalmadıysa kısa süre için bir şey olacağını sanmıyorum. Kafes kapının tam olarak neresinde kalıyor? Hava doğrudan kafese mi geliyor? Umarım hiçbir şey olmaz siz takipte kalın. Kuşu gözlemleyin💜
Kafes kapının karşısındaydı hava akımı değil ama balkon kapısından soğuk geliyordu zaten içeri girdiğimde oda soğuktu fakat bir iki dakika açık kalmış ona eminim fazla değil ben biraz ısıtıcı açıp kafesi önüne koyayım mı uzakta olsa :/

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun tüy yapısını beğenmedim tüy dökümünde ama düzensiz ayağı kuru bu da kansızlık var demek gözle analizim bu eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün röntgen ve analizler yapılsın 👍 peki iştahı nasıl kilosunu biliyor musunuz?

Zeyneppp

Aktif Üye
Kuşun tüy yapısını beğenmedim tüy dökümünde ama düzensiz ayağı kuru bu da kansızlık var demek gözle analizim bu eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün röntgen ve analizler yapılsın 👍 peki iştahı nasıl kilosunu biliyor musunuz?
Hocam kuşumuzda tümör var iki ay önce operasyon geçirdi fakat tam temizlenmemiş yine oluştu şimdi allahın izniyle önümüzdeki günlerde istanbula gelip kuş veterinerine götüreceğiz orada umarım tamamiyle alınır iştahı yerinde operasyon geçirdiği için zayıfladı maalesef, hocam ben şuan ısıtıcı açıp uzaktan önüne koydum gece uyurkende probiyotik vereceğim üşütmemiştir değil mi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hocam kuşumuzda tümör var iki ay önce operasyon geçirdi fakat tam temizlenmemiş yine oluştu şimdi allahın izniyle önümüzdeki günlerde istanbula gelip kuş veterinerine götüreceğiz orada umarım tamamiyle alınır iştahı yerinde operasyon geçirdiği için zayıfladı maalesef, hocam ben şuan ısıtıcı açıp uzaktan önüne koydum gece uyurkende probiyotik vereceğim üşütmemiştir değil mi
Solunum ile ilgili bir sorun görmedim ben 👍 peki tümörü nerede? Popoda mi? Kuyruk sokumu? Kanatlarda mı?

Zeyneppp

Aktif Üye
Solunum ile ilgili bir sorun görmedim ben 👍 peki tümörü nerede? Popoda mi? Kuyruk sokumu? Kanatlarda mı?
Popo üstü karın alt bölgesinde hocam , şuan ısıtıcı açtım ve dakikaya baktım yani 5 dakika veya 4 dakika açık kalmıştır üşütmesinden çok korkuyorum da zaten rahatsız hayvancağız bir de üşütmesin o yüzden endişelendim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İstanbula nereye götürüyorsunuz kanatlı uzmanı?

Zeyneppp

Aktif Üye
Şehmus Hocam acaba kuştaki tümor insana bulaşır mı bugün bir tanıdığımız oraya çok dokunmayın size bulaşabilir dedi ben bunun olmayacağını söyledim daha önce bakmıştım çünkü şimdi emin olmak için size sorayım dedim @Şehmus BAKIR

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Şehmus Hocam acaba kuştaki tümor insana bulaşır mı bugün bir tanıdığımız oraya çok dokunmayın size bulaşabilir dedi ben bunun olmayacağını söyledim daha önce bakmıştım çünkü şimdi emin olmak için size sorayım dedim @Şehmus BAKIR
Hayır bulaşmaz

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Konu başlığı daha anlaşır olsun diye yeniden düzenlenmiştir... (y)