• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık dönemi kuşum uçarken yere düşüyor

çimen09

Paylaşımcı
iyi akşamlar, kuşum fazla uçamıyor kısa mesafede bile zor gidiyor popo kısmı şiş biraz yağlandı mı yoksa yumurta mı var anlamadım yuvalık yok kafeste çiftleşme görmedim ama kuşum kızgınlıkta şuan bir süredir dışarı çıkaramamıştım o yüzden olabilir mi ?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
iyi akşamlar, kuşum fazla uçamıyor kısa mesafede bile zor gidiyor popo kısmı şiş biraz yağlandı mı yoksa yumurta mı var anlamadım yuvalık yok kafeste çiftleşme görmedim ama kuşum kızgınlıkta şuan bir süredir dışarı çıkaramamıştım o yüzden olabilir mi ?
Merhaba, popo kısmı gözükecek şekilde fotoğraf paylaşır mısın lütfen, streamable.com üzerinden de kısa bir video yükleyin lütfen

çimen09

Paylaşımcı

Ekli dosyalar

çimen09

Paylaşımcı
Merhaba kızgınlık yumurtası olabilir, çifleşme de olabilir, yumurta varsa süreç ilerler bir kaç gün bekleyin kafesten çıkmasın, yuva ile ilgileniyor mu?
Yuvalık takmadım herhangi bir yuva yapma telaşı da görmedim bana biraz şişkolaşmış gibi geldi dünden beri çıkarıyordum kafesten dikkat edeyim

Üst Alt