• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum uçarken vikliyor

ebrarvrl05

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Uçarken vikleme
Kuşum uçarken bazen vikliyor uçtuktan sonra videodaki gibi nefes alışında bir sorun yok gibi ağız açıp kapamıyor. Elime alınca da bazen bu sesi çıkarıyor. Bugün özellikle lambanın üstünde yarı uyurken bu sesi çıkarıyordu ayrıca bir zamanlar tüylerini temizlerken de çıkarıyordu hatta ilk o zaman duymuştum bu sesi sonra sonra arttı birkaç kişi bana öylesine çıkardığı bir ses olduğunu da söyledi ama bilmiyorum içim rahat etmedi yardımcı olursanız sevinirim ☺🙏🏻

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
1 ay önce kuşçu arkadaşım yumurta vardır kuyruğundan belli falan demişti daha eğik tutuyor diye kontrole götürdüm eliyle inceledi yumurta yoktu o zamanlar
Kuyruk biraz düşmüş hafifte sekme var dişi kuşlar konusunda @Burçak A. @Semiha S. daha iyi yardımcı olacaktır. Göbüş çıkmış diyet yeme geçmenizi tavsiye ederim.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yani daha önce de dediler baktırdım ama bir şey yoktu eskisi gibi suanda da kitle tarzı bir şey yok biraz yağlı dediler
Evet gramı fazla gibi diyete başlayın, devedikeni tohumu öneririm blenderdan çekin toz haline getirin yemine yarım çay kaşığı katın, meyve vermeyin haftada 2 gün sebze yesin, yorulmayacak şekilde uçsun, yürüsün bir de sedochol alın iki haftada bir kez verin suyuna içsin 🙏🌸 Yumurta varsa da birkaç güne net belli olur ☺

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Ayrıca bu çocuğa hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ve kafesi kemirmeye başlamış ilerisi için tehlikeli galvaniz yada durumunuz müsait ise pirinç almanızı tavsiye ederim.

ebrarvrl05

Yeni Üye
Ayrıca bu çocuğa hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ve kafesi kemirmeye başlamış ilerisi için tehlikeli galvaniz yada durumunuz müsait ise pirinç almanızı tavsiye ederim.
Tahta kafes yaptırdım o gelecek haftaya gerwit ve entrobac veriyorum haftada bir sedechol ve b vitaminim de var ama onları arada tüy dökümünde veriyordum

ebrarvrl05

Yeni Üye
Evet gramı fazla gibi diyete başlayın, devedikeni tohumu öneririm blenderdan çekin toz haline getirin yemine yarım çay kaşığı katın, meyve vermeyin haftada 2 gün sebze yesin, yorulmayacak şekilde uçsun, yürüsün bir de sedochol alın iki haftada bir kez verin suyuna içsin 🙏🌸 Yumurta varsa da birkaç güne net belli olur ☺
Tamam çok teşekkürler 🙏🏻🙏🏻

ebrarvrl05

Yeni Üye
Uçarken viklemesi vs bunlar yağdan dolayı oluyor değil mi solunum sıkıntısı falan yok gibi çünkü

Üst Alt