• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

waqpipa

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
uçarken duvarlara carpma,sürekli uyku hâli,kabarık durma,ucmak istememesi
2 yaşında bir muhabbet kuşum var normalde cok saglikliydi bu aralar yani 1-2 haftadir cok durgun sürekli uyuyor kabarık ama yemesinde icmesinde bir problem yok.Eskiden öptürür heryerini sevdiriyordu artik benden kaciyor azda olsa sevdiriyor ama genel olarak herseyden cok korkmaya basladi elime gelmiyor kafese elimi soktugumda bagirip isirmaya calisiyor.Eskiden yine çok guzel ucardi carpmazdi şuan uçmak istemiyor hayvan tutulmasin diye zorla ucurttum duvara carpti halbuki bildigi yer ama anlamadim artik ucmuyor kanatlarinda herhangi bir sorun yok kirik falanda degil ucabiliyor ama konamiyor normalde karanlik odalara falan girmezdi artik bilmedigi yerlere falan giriyo gecen camasir makinesinin arasina dustu konamadigi icin o da korkuyor titriyor korkudan elimde ileri geri sallaniyor bayilacakmis gibi napsam bilemiyorum lutfen yardimci olur musunuz birkac yere goturduk ama anlamadiklarini soylediler diskisini falan da paylastim fotograflarda gorebilirsiniz

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Mümkünse hassas tartı ile kilosunu öğrenin. Bana kuşta yağlanma var gibi geldi. Bu nedenle uçma konma sıkıntısı yaşıyor. Denge kuramadığu içinde başka alanlara yöneliyor olabilir.

waqpipa

Yeni Üye
Mümkünse hassas tartı ile kilosunu öğrenin. Bana kuşta yağlanma var gibi geldi. Bu nedenle uçma konma sıkıntısı yaşıyor. Denge kuramadığu içinde başka alanlara yöneliyor olabilir.

peki yağlanma varsa ne yapmalıyım kuşumun kafesi gayet buyuk istedigi kadar ucabilir ama icindede ucmuyor salsam zaten ucamıyor dal darisi almistim onu vermeli miyim yoksa kilo mu yapar yağlanma oldugundan bende supheliyim cunku bu sıralar pek salamadım o yuzden soruyorumm ya da kuşu mu koşturmalıyım masada falan yesillikle veya topuyla bilemedimm cevaplarsaniz sevinirimm

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Daldarı ve aspur bir süre vermeyin. Ak darı ve sebze ağırlıklı besleyin. Hatta yemini kafese koyun biraz yedikten sonra çıkarın. Sürekli önünde kalmasın. Ve egzersiz yaptırın. Onu çok yormayacak şekilde uçurum, yürütün vs. Gervit multivitamin ve entrobac probiyotik takviye verin. @Şehmus BAKIR beyle diyet yem için iletişime geçebilirsiniz.

waqpipa

Yeni Üye
Daldarı ve aspur bir süre vermeyin. Ak darı ve sebze ağırlıklı besleyin. Hatta yemini kafese koyun biraz yedikten sonra çıkarın. Sürekli önünde kalmasın. Ve egzersiz yaptırın. Onu çok yormayacak şekilde uçurum, yürütün vs. Gervit multivitamin ve entrobac probiyotik takviye verin. @Şehmus BAKIR beyle diyet yem için iletişime geçebilirsiniz.
Tamamdır çok teşekkür ederimm cevabiniz için

waqpipa

Yeni Üye
merhaba bu saatte rahatsiz ediyorum ama kusuma bisey oldu bi anda ters donmeye taklalar atmaya bildiginiz can cekismeye bqsladi videosunu atsam yardimci olur musunuz?

Doğacı

Eski Forumcu
Hangi şehirde yaşıyorsunuz belki şuan açık kanatlı kliniği vardır size söyleriz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
olsada suan goturemem anca sabah goturebilirim suanlik napabilirim peki lutfen yardimci olur musunuz
Kafesin içini daraltın, yada stres yapmazsa kutu olabilir, dar alanda durursa takla atmaz🥹çok geçmiş olsun, yarın götürürseniz
Lütfen unutmayın, bu gibi durumlara keppra veriliyor

Üst Alt