• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum tüylerini mi yoluyor

Enes355

Yeni Üye
Arkadaşlar selamlar;
Geçen haftalarda bir sultan papağanı almıştım ve biz çok yakın iki dost olduk fakat bir sorun var.Kuş kendi tüylerini yoluyor ayaklarını kemiriyor sanırım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi forumlar :)

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Çok güzel maşallah kendini temizliyor ben bir sorun göremedim. Dış parazit uygulaması yapmadıysanız önlem amaçlı mutlaka yapın. Yine de sultanlar konusunda tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaktır.

Enes355

Yeni Üye
Çok güzel maşallah kendini temizliyor ben bir sorun göremedim. Dış parazit uygulaması yapmadıysanız önlem amaçlı mutlaka yapın. Yine de sultanlar konusunda tecrübeli arkadaşlar yorum yapacaktır.
Çok teşekkür ederim bir anda başladı ve hızlı hızlı yapınca korktum şahsen tamamdır dış parazit uygulamasını da yaptırayım müsaitliğimde

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Sizde yapabilirsiniz zaten rutin olarak tekrarlanması gerekiyor,
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada veteriner kliniğinde bulunuyor ama isterseniz mamaist.com w.pp hattıyla iletişeme geçin @Şehmus BAKIR hocam size yardımcı olucaktır.
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın daha sonra 3 - 4 ayda bir tekrarlayın.

Enes355

Yeni Üye
Sizde yapabilirsiniz zaten rutin olarak tekrarlanması gerekiyor,
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada veteriner kliniğinde bulunuyor ama isterseniz mamaist.com w.pp hattıyla iletişeme geçin @Şehmus BAKIR hocam size yardımcı olucaktır.
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın daha sonra 3 - 4 ayda bir tekrarlayın.
Tamamdır teşekkür ederim alıcam bu hafta içinde :)

Üst Alt