• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusum tüy döküyor

emir476

Yeni Üye
Normal tüy dökümü olarak başladı bugün 4. Günü ve baya döküyo kafasının üst kısmında kellik oluştu daha önce olmamıştı halsiz değil hergün uçuyo kullandığım bir takviye yok haftada bir suluguna limon damlatiyorum birde tüy dökümüne özel bir vitamin var onu veriyorum onun dışında hiç birşey yok desteklemek için yapabileceğim bir şey varmı

mortsvivants

Paylaşımcı
Ne marka vitamin veriyorsunuz? Aşağıdaki takviyeleri kullanmanızı öneririz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Normal tüy dökümü olarak başladı bugün 4. Günü ve baya döküyo kafasının üst kısmında kellik oluştu daha önce olmamıştı halsiz değil hergün uçuyo kullandığım bir takviye yok haftada bir suluguna limon damlatiyorum birde tüy dökümüne özel bir vitamin var onu veriyorum onun dışında hiç birşey yok desteklemek için yapabileceğim bir şey varmı
Yavrunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz 😊 Mortsvivants arkadaşımızın attığı makaledeki ürünleri ben de tavsiye ederim 🌸

emir476

Yeni Üye
Vitafix'in diğer ürünlerini de(B vitamini tüy,sindirim ve bağırsak düzenleyici) alıp birlikte kullansam olurmu

Üst Alt