• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum tıksırıyor

ttears

Yeni Üye
Watch unnamed | Streamable şu şekilde bir anda başladı , bir kaç ay önce bu konu için aynı şekilde açmıştım şey fakat düzgün video cekemedigim için çok şey yapamamamıştık ama şu an net bir şekilde, elime aldigim da direkt ağzından su atıyor.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Düzelmiş miydi daha önce?

ttears

Yeni Üye
Düzelmiş miydi daha önce?
O günden sonra kısık kısık yapmaya devam etmişti ve sesi kısılmıştı bence ama evet bir haftaya kadar bir şeyi kalmamıştı, dün geri başladı aynı bu şekilde dünden sonra bir de şu an yaptı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
O günden sonra kısık kısık yapmaya devam etmişti ve sesi kısılmıştı bence ama evet bir haftaya kadar bir şeyi kalmamıştı, dün geri başladı aynı bu şekilde dünden sonra bir de şu an yaptı
Cereyanda falan mı kaldı? Yarım çay kaşığı dağ kemiğini kaynatın ılıyınca suluğuna koyun içsin, haftada 2 kez yapabilirsiniz ☺ Bir de mamaist whatsapp hattından Neftor alın gelince 100 ml suluk suya 2 damla damlatın bir hafta boyunca içsin ☺🌸

ttears

Yeni Üye
Cereyanda falan mı kaldı? Yarım çay kaşığı dağ kemiğini kaynatın ılıyınca suluğuna koyun içsin, haftada 2 kez yapabilirsiniz ☺ Bir de mamaist whatsapp hattından Neftor alın gelince 100 ml suluk suya 2 damla damlatın bir hafta boyunca içsin ☺🌸
Tamamdir teşekkürler , cereyan da kalmadığını düşünüyorum çok dikkat ediyorum odadayken asla camı falan açmıyorum ama bakalım deneyeyim dedikelrinizi teşekkürler 🙏🏻🙏🏻

Üst Alt