• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşum tikli mi, garip hareketler yapıyor.

bozkiboz

Yeni Üye
Kuşum parmağıma gagasıyla dokunduğunda kafasını sallayıp duruyor. Her elime dokunduğunda yapıyor. Garç gurç ses çıkartıyor. Sanki bir şey yiyomuş gibi. Sizce bu bir sorun mu? Konuyla ilgili videoyu da ekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. :)

Video Linki

Batuş

Paylaşımcı
Kuşum parmağıma gagasıyla dokunduğunda kafasını sallayıp duruyor. Her elime dokunduğunda yapıyor. Garç gurç ses çıkartıyor. Sanki bir şey yiyomuş gibi. Sizce bu bir sorun mu? Konuyla ilgili videoyu da ekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. :)

Video Linki
parmağınızı yalayıp öğürme hareketi yapıyor. Olumsuz bir durum olduğunu düşünmüyorum. Normal zaman yem kusması vs var mı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Video Linki
Merhaba parmağınızla kur kusması yapıyor yanına bir eş alabilirsiniz, plastik tünek olmaz 😊onuda ahşap ile değiştirin lütfen

bozkiboz

Yeni Üye
Merhaba parmağınızla kur kusması yapıyor yanına bir eş alabilirsiniz, plastik tünek olmaz 😊onuda ahşap ile değiştirin lütfen
Çok teşekkür ederim. Ben de kendisini tikli sanmıştım. Demek eş istiyomuş :) Plastik tüneği de çıkarttım şimdi. Sağolun tekrardan :)

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim. Ben de kendisini tikli sanmıştım. Demek eş istiyomuş :) Plastik tüneği de çıkarttım şimdi. Sağolun tekrardan :)
Rica ederim 😊 ipuçları😊

Üst Alt