• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! kuşum tedaviye başladı şuan çok kötü

alexaylinn

Yeni Üye
veterinere gittik dün ilaç verdi falan sınırda olduğunu söyledi mamayla beslemeye başladım bugün aşırı halsiz yüzüstü uyuyor sadece düzelir mi saati saatine ilaçlarını mamasını verdim sıcak tutuyorum nefesi normal daha dünden önceki gün tünekte durabiliyordu şuan çok kötü sarsıyorum öyle hareket ediyor kafesten çıkarınca sadece son gücüyle yeme uçmaya çalışıyor daha tedavisinin ilk günü diye belki böyledir oda 25 detecede altında örtü var üstüne de örtüyorum ne yapmam lazım başka düzelir mi

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
veterinere gittik dün ilaç verdi falan sınırda olduğunu söyledi mamayla beslemeye başladım bugün aşırı halsiz yüzüstü uyuyor sadece düzelir mi saati saatine ilaçlarını mamasını verdim sıcak tutuyorum nefesi normal daha dünden önceki gün tünekte durabiliyordu şuan çok kötü sarsıyorum öyle hareket ediyor kafesten çıkarınca sadece son gücüyle yeme uçmaya çalışıyor daha tedavisinin ilk günü diye belki böyledir oda 25 detecede altında örtü var üstüne de örtüyorum ne yapmam lazım başka düzelir mi
Eski konunuzdan devam eder misiniz yoksa çok karışıyor. Bu metni ordanda paylaşın.

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Videosunu görelim. Kusunuzda ne sıkıntı vardı . Hangi ilacları kullanıyorsunuz .

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşun hastalığı neydi? Hangi ilaçları verdiler? Hangi veterinere gittiniz?

utku'cx

Yeni Üye
umutsuz bırakmak istemem ama son düzlemde olabilir aynı belirtiler benim kuşumdada vardı gectigimiz pazar kafesin dibinde gitti maalesef ama biz gec farkına vardık hasta olduguna siz zamanında veterinere goturduyseniz ve bağışıklığı güçlüyse iyileşir inşallah

alexaylinn

Yeni Üye
umutsuz bırakmak istemem ama son düzlemde olabilir aynı belirtiler benim kuşumdada vardı gectigimiz pazar kafesin dibinde gitti maalesef ama biz gec farkına vardık hasta olduguna siz zamanında veterinere goturduyseniz ve bağışıklığı güçlüyse iyileşir inşallah
kuşum öldü saat 2 gibi

alexaylinn

Yeni Üye
Başınız sağolsun Yapacak bişi yok zamanı gelen gidiyo kuşum öldüğü için çok uzulmustum simdi hasta oldum surunuyorum yatagimdan kalkamıyorum
sizin de başınız sağolsun bu acının tarifi yok en yakın arkadaşım gitti yemek yerken bile suçluluk hissediyorum 😔