• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum tahminen kaç aylık

Grbz.ibo.02

Aktif Üye
Kaç aylik sizce 8:9 aylık dediler alırken

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Foto atar mısınız

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yaşına yakın kuş diyorum ben 🫣

Grbz.ibo.02

Aktif Üye
Bn 8'9 aylık die aldiydim burda belirtim bunuda daha küçük duruyo satanlar yalan söylemiş dediler burda sizde yaşına yakın diyorsunuz ee bn kime inaniyim yani bilginiz yoksa boşa burdan insanlar sıkıntılarını anlatmasin bnce

Grbz.ibo.02

Aktif Üye
Bn 8'9 aylık die aldiydim burda belirtim bunuda daha küçük duruyo satanlar yalan söylemiş dediler burda sizde yaşına yakın diyorsunuz ee bn kime inaniyim yani bilginiz yoksa boşa burdan insanlar sıkıntılarını anlatmasin bnce
Yani bunu sizlik için demiyorum genel olarak konuşuyorum mesala birde kuşum yumurtluyacakmi die bı durum paylaştım biri yok diyor biri yumurta yakın bnce diyor vs vs bnce toplum bı şekilde aynı cvbi verin anliyosaniz

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Her konu için kesin cevap istiyorsanız veterinere özellikle kanatlı uzmanına gitmeniz daha iyi olur.👍🏻
Kimse bu işten para almıyor.Gönüllülük esaslı yapıyoruz. Kuşları sevdiğimiz için, onlara yardım edebilmek adına.
Özellikle cinsiyet, yaş, tahmin ya da aciliyeti olmayan konularda Semiha arkadaşımın dediği gibi herkes kendi tecrübesine göre yorum yapıyor. Ciddi hastalıklar konusunda daha tecrübeli arkadaşlar genelde aynı fikirde oluyor zaten.

Kuşunuz bir yaşında olsa nolur, 8-9 aylık olsa nolur, daha küçük olsa nolur? Sonuçta almışsınız bir can. Yaş farketmeksizin ona nasıl en iyi yaşam şartları oluştururum diye düşünmek daha evla bence, yaşından ziyade.