• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşum suya düştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenn

Paylaşımcı
Merhaba benim 3-3,5 Aylık bi muhabbet kuşum var ve bugün benim su bardağımdan su içierken kendini içine attı ama kafası ıslanmadı sadece boğazından aşağısı ıslandı. Kurudu ama ötüşü değişti düzelir mi?

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Oda sicakligi uygunsa ve hava akiminda kalmamissa yikanmis olur bir sorun olmaz. Ötüşü degisti demissiniz anlayamadim. Oterken videosunu cekip eklerseniz bakalim.

erenn

Paylaşımcı
Oda sicakligi uygunsa ve hava akiminda kalmamissa yikanmis olur bir sorun olmaz. Ötüşü degisti demissiniz anlayamadim. Oterken videosunu cekip eklerseniz bakalim.
Normalde böyle ötmüyordu. Ve son zamanlardada kulağımın dibindeyken duyuyorum kedi gibi mırıldanıyor.

Emre A.

Tutkulu
sanki konuşmaya çalışıyormuş gibi bi ses duydum ben ama diğer arkadaşlarda bi yorum yapsınlar genel keyfi nasıl? yemesi içmesi?

erenn

Paylaşımcı
sanki konuşmaya çalışıyormuş gibi bi ses duydum ben ama diğer arkadaşlarda bi yorum yapsınlar genel keyfi nasıl? yemesi içmesi?
Olabilie çünkü bugün ilk defa sabah oyuncağına cicikuş diyip öpüş seslerini duydum yani tam belli olmuyor ama cicikuş dediğine eminim. Yemesi içmesi güzel sıkıntı yok. Dışkıda katı ama koyu

umutxx

Yeni Üye
sultan papağanım suya düştü 1 gündür hızlı nefes alıp veriyor yem yemeden neredeyse kesildi bayram nedeniyle veterinerde yok dışkısı sulu bir şekilde 2 metre uçunca saatlerdir uçuyor gibi nefes nefese ne yapmam gerekir

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
sultan papağanım suya düştü 1 gündür hızlı nefes alıp veriyor yem yemeden neredeyse kesildi bayram nedeniyle veterinerde yok dışkısı sulu bir şekilde 2 metre uçunca saatlerdir uçuyor gibi nefes nefese ne yapmam gerekir
Ana panelden yeni konu açınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...