• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum sürekli tik gibi kafasını döndürüp yem kusuyor

merih

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma, Tik gibi kafa döndürme, sürekli ötme
Arkadaşlar acil. 20 dakikadır bu durumda sürekli yem kusuyor ne yapmamız gerekiyor

Son düzenleme:

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Nerede ikamet ediyorsunuz yarın kanatlı uzmandan destek alın. Normal bir durum değil. Nörolojik bir durum gibi duruyor. Dışkı örneği atar mısınız. Temiz beyaz peçeteye birden fazla olsun lütfen.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sanki sallabaş gibi Newcastle gibi veya nörolojik gibi duruyor bence bir an önce kanatlı uzmanı görmeli

merih

Yeni Üye
Nerede ikamet ediyorsunuz yarın kanatlı uzmandan destek alın. Normal bir durum değil. Nörolojik bir durum gibi duruyor. Dışkı örneği atar mısınız. Temiz beyaz peçeteye birden fazla olsun lütfen.
Muğlada ikamet ediyorum. Yakınlarımda bilmiyorum şuan. En kısa sürede dışkı örneğini atmaya çalışacağım.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

Muğlada ikamet ediyorum. Yakınlarımda bilmiyorum şuan. En kısa sürede dışkı örneğini atmaya çalışacağım.
Merhaba geçmiş olsun, vitamin eksikliği denge kaybı yapar, Nörolojik den ziyade vitamin eksikliği ilk şıkkım
Gervit-w multivitamin, entrobac probiyotik ve btAmin forte takviyesi yapın 1 er gün ara ile, kanatlıoil d3 de fayda sağlar, sonra kanatlı uzmanı na götürün, öncelik vitamin eksikliği 👍