• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşum sürekli kur sesi çıkartıyor

mortsvivants

Paylaşımcı
Merhabalar, sultan papağanım kafesindeki iki oyuncağa da sürekli kur yapıyor. Yani bunu gün içerisinde sıkça yapıyor. Oyuncaklarına yaklaşıp ötüyor, bazen de bir ayağını kaldırarak yapıyor bunu. Kendisine aslında eş almak istiyorum ama şimdilik pek mümkün değil. Bu şekilde sürekli kur sesi çıkartıyor olması ona bir zararı olur mu ya da etkiler mi onu çok?

mortsvivants

Paylaşımcı
ah minikom öğrenci olmasam sana en ballısından eş alırdım kırılma bana

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar, sultan papağanım kafesindeki iki oyuncağa da sürekli kur yapıyor. Yani bunu gün içerisinde sıkça yapıyor. Oyuncaklarına yaklaşıp ötüyor, bazen de bir ayağını kaldırarak yapıyor bunu. Kendisine aslında eş almak istiyorum ama şimdilik pek mümkün değil. Bu şekilde sürekli kur sesi çıkartıyor olması ona bir zararı olur mu ya da etkiler mi onu çok?
Oyuncağı kendine eş seçtiği için sorun olmaz. Oyuncağı alırsanız sıkıntı yaşayabilir. Eş aldığınızda oyuncağını ortadan kaldırırsınız.

mortsvivants

Paylaşımcı
Oyuncağı kendine eş seçtiği için sorun olmaz. Oyuncağı alırsanız sıkıntı yaşayabilir. Eş aldığınızda oyuncağını ortadan kaldırırsınız.
Teşekkür ederim cevap bekliyordum ciddiye alan olmamış sanırım, ilk kuşum olduğundan her hareketini önemsiyordum. Eşsiz sürekli bu şekilde olması onu kötü hissettiyor mudur diye merak etmiştim, tek olduğu için vicdan yapıyorum arada :) Sağolun tekrardan

Üst Alt