• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum sürekli kabarıyor ağzını açıp kapatıyor kafesin içinde sanki çok uçmuşda yorulmuş gibi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben mümkünse kafesinde tünekte bir videosunu görebilirmiyim 👍 kilosunu biliyor musunuz? Ayrıca verdiğiniz ne varsa hepsinin resimini ekleyin bakalım

Esmeray

Yeni Üye

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Kursak çok şiş gibi geldi bana. Elinizle iki yandan tutup hafifçe sıktığınızda yem mi hissediyorsunuz yoksa su dolu balon hissi mi veriyor? Bir de sanki gagası çok uzun geldi bana ama videodan tam emin olamadım. Uzunsa bir üretici ya da petshoptan kısaltmasını isteyin. Kafese de mineral blok asalım. Grid kumu parmak suluklarda koyabilirsiniz kafese. Muhtemelen kum olmadığı için sindirim sıkıntısı çekiyor. Dışkılarda kötü bir şey yok bu arada

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Bir de kuşu şöyle bir komple inceleyin. Allah korusun herhangi bir şişlik, kist hissedecek misiniz diye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bencede anlayan uzman birinin muayene etmesi Uygun olur 👍 nerede ikamet ediyorsunuz?

Esmeray

Yeni Üye
Kursak çok şiş gibi geldi bana. Elinizle iki yandan tutup hafifçe sıktığınızda yem mi hissediyorsunuz yoksa su dolu balon hissi mi veriyor? Bir de sanki gagası çok uzun geldi bana ama videodan tam emin olamadım. Uzunsa bir üretici ya da petshoptan kısaltmasını isteyin. Kafese de mineral blok asalım. Grid kumu parmak suluklarda koyabilirsiniz kafese. Muhtemelen kum olmadığı için sindirim sıkıntısı çekiyor. Dışkılarda kötü bir şey yok bu arada
Kursağında sert birşey hissetmedim

Esmeray

Yeni Üye
Hiç sesi de çıkmıyor bu arada kafesin içinde hiç öttüğüne şahit olmadım çıkınca da ötmüyor hep belirli bir yerde duruyo çıktığındada kafesine girmek istiyor

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Hiç sesi de çıkmıyor bu arada kafesin içinde hiç öttüğüne şahit olmadım çıkınca da ötmüyor hep belirli bir yerde duruyo çıktığındada kafesine girmek istiyor
Kusma hareketi yapıyor mu

Esmeray

Yeni Üye
Durmadığı için foto atamadım ama balon gibi şiş sanki popo derisi de pembe sürekli kakasını yapıyo normal mi

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Siz en kısa zamanda kafese parmak sulukta versele laga grit kum ekleyin. Dışkıda sorun yok ama sindirim sıkıntısı var gibi. İmkanınız varsa herhangi bir kist muayenesi için kanatlı uzmanına götürebilirsiniz.
Bir de agasını petshop ya da bir üreticiye gösterin. Videodan bana uzun geldi sanki. Uzunsa yem yemede zorlanır

Esmeray

Yeni Üye
Siz en kısa zamanda kafese parmak sulukta versele laga grit kum ekleyin. Dışkıda sorun yok ama sindirim sıkıntısı var gibi. İmkanınız varsa herhangi bir kist muayenesi için kanatlı uzmanına götürebilirsiniz.
Bir de agasını petshop ya da bir üreticiye gösterin. Videodan bana uzun geldi sanki. Uzunsa yem yemede zorlanır
Neden böyle yapıyor fikriniz var mı

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Neden böyle yapıyor fikriniz var mı
Öncelikle size 3 gün önce önerdiğim grit kuş kumunu ve gaga taşını aldınız mı? Ayrıca gagasının uzun olduğunu, bu durumda rahatça beslenemeyeceğini söylemiş, gagasını üretin yapan bir petshopa ya da üreticiye kestirmeniz gerektiğini belirtmiştim. Kuş hala aynı durumda gördüğüm kadarıyla. Ayrıca bir kanatlı uzmanı kuşu muayene etse iyi olacak. Açıkçası ben kum olmaması ve gagasının fazla uzun olmasından dolayı sindirim bozukluğu yaşadığını düşünüyorum. Diğer kuşkulandığım nokta da iç organlarda ya da deri altında oluşmuş bir kistin kuşun ciğerlerine ya da sindirim sistemi organlarına baskı yaptığı yönünde. İlk önerilerimi alıp kullanmaya başlasaydınız, en azından olasılıkları biraz azaltırdık

Üst Alt