Merhabalar kuşum bu gün kendine bir kaza ile zarar verdi Dolabım vardı dolabın üstünde Oda Parfümü sıkan makinalardan biri vardı dolapta aynalar olduğu için sürekli oraya uçardı bende aynaları çok görmesini istemediğimden dolabın önünü bir örtü ile örttüm. O da örtüye tutunuyordu örtünün en üst kısmında da tutması için o makinalardan biri ve kutu vardı örtü yere düşmesin diye. bu örtüye tutunup aynayı görmek için çektikçe aşşağı kaymış ucundaymış meğersem tam olarak kafasına düştü sonra kuşta yere düştü o zamandan beri yemiyor içmiyor tüyleri kabarık gözleri kapalı veya yarı kapalı kanatları alçakta hareketsiz bir şekilde duruyor. Şok belirtileri olabileceğini okudum bazı yerlerde herhangi bir kırığı çıkığı yok sanırsam kanadını elimle hafifçe elledm kaldırdım uçabiliyorda uçtu ayakları da sağlam basıyor elime vs geliyor. kafesine bıraktım üstünü örttüm sıcakta kalsın diye vücut ısıları şokta düşebiliyormuş diye okudum. başka ne yapabilirim şu an veterinere götürebilecek bir durumda değilim maddi olarak maalesef. Önereceğiniz önerebileceğiniz yapabileceğim bir şey var mı sakinleşmesi için? henüz hala bebek ayrıca fotoğraftaki gibi kanatlarını açıp baya geriyor arada havada tutuyor
Ekli dosyalar
-
1.1 MB Görüntüleme: 17
-
142.9 KB Görüntüleme: 17
-
128.4 KB Görüntüleme: 15
-
130.1 KB Görüntüleme: 15