• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşum soğuk algınlığı mı kaptı hemen dönerseniz sevinirim

Zeynep Işın

Yeni Üye
Muhaber kuşum bugün diğer günler hiç bisisi yoktu çok haraketli ve mutluydu bı anda sessizlesmis anneannem dedi ve eve geldigimdede öyleydi megersem ben okula gidiyorum gittiğim anda salonun (kuşlarım salonda ) penceresini aciyolarmis 1 saate yakın açık kaliyolarmis ve bu yüzden bugün halsizdi elime geliyor ayakta duruyor ama ayakları biraz soğuk ve kabarık kendisi bide hafif gözlerini kapıyor ben usuttugunu dusunuyorum o yüzden kaluferin yanına koydum suluguna vitaminda damlattim ama burayada yazma ihtiyacı duydum sizce ne olmuş olabilir bide daha neler yapabilirim yazarmisiniz (bide normalde salatalık verecektim ama evde kalmamış)

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun kuyruk yandan gözükecek şekilde tünekte videosunu çekip streamble.com üzerinden videosunu atabilir misiniz ☺

Zeynep Işın

Yeni Üye
Böyle bide yem kusma haraketi yapıyor şuan (kendisinin eşi var genelde onu besliyor ama sanki kursagi boş gibimi anlamadım)

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Oda havalandırma yapılacağı zaman mutlaka çocuklar başka odaya alınmalı cam açık kalmamalı sıcak hava dahi olsa hava akımına maruz kalmamalılar. Burçak ın dediği gibi video eklermisiniz. Ayrıca önlem amaçlı kekik çayı yapıp verin.

Streamable.com a girip upload video yazan yerden videoyu yükleyin oluşan linki buraya mesaj bölümüne yapıştırın.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Elinizde ki ürün yetersiz konuyu inceleyin ve ürünleri temin edip düzenli takvimde kullanın. Ürünler gelince 3 gün üst üste probiyotik takviyesi yapın ayrıca elinizde yok ise kafesinde göremedim Grit kum ve kalamar kemiği de temin edin. Ürünleri mamaist.com dan bölünmüş olarak temin edebilirsiniz.

Zeynep Işın

Yeni Üye
Elinizde ki ürün yetersiz konuyu inceleyin ve ürünleri temin edip düzenli takvimde kullanın. Ürünler gelince 3 gün üst üste probiyotik takviyesi yapın ayrıca elinizde yok ise kafesinde göremedim Grit kum ve kalamar kemiği de temin edin. Ürünleri mamaist.com dan bölünmüş olarak temin edebilirsiniz.

Tamam teşekkür ederim kalamar kemikleri yoktu sadece gaga taşı var ama şuan sürekli kusma haraketi yapıyor eside yanında sürekli iyi olucak degilmi

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Sindirim sorunu yaşıyor dediğim gibi probiyotik gelince 3 gün üst üste verin ve grit kum ayrı bir kapta sürekli kafesinde bulunsun. Kusma yok değil mi salyalı vs. Ağızda kötü koku? Altına beyaz peçete serip güncel 4 5 dışkı olunca resmini de eklermisiniz.

Zeynep Işın

Yeni Üye
Sindirim sorunu yaşıyor dediğim gibi probiyotik gelince 3 gün üst üste verin ve grit kum ayrı bir kapta sürekli kafesinde bulunsun. Kusma yok değil mi salyalı vs. Ağızda kötü koku? Altına beyaz peçete serip güncel 4 5 dışkı olunca resmini de eklermisiniz.
Kusmuyor ama yem kusma haraketi yapıyor elime geldiğinde ayakları soğuk ve hala uçabiliyor diskisida soyle

Zeynep Işın

Yeni Üye
Bide ağzında kötü koku yok sadece iyiken akşamları ağzını gicirtadirdi hafif eğilip bende parmağımı uzattigimda ısırır parmagimdada hafif yem kalıntıları olurdu

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Kusmuyor ama yem kusma haraketi yapıyor elime geldiğinde ayakları soğuk ve hala uçabiliyor diskisida soyle
Tek dışkı olmaz dediğim gibi 4 5 tane olsun yakından ve net bir resim ekleyin size üstte linkini verdiğim kekik çayını hazırlayıp verin. Grit kum yok ve yemleri sindiremiyor probiyotik ve grit kum ile toparlayacaktır inşallah.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yarım çay kaşığı dağ kekiğini demleyin ılıyınca suluğuna koyun içsin ☺

Üst Alt