• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Siyah Dışkı Yaptı

Valeria248Ranh

Yeni Üye
5-6 saatlik bir yolculuğa ciktik bu yüzden Kuşumu kendi kafesinden daha küçük bir kafese koyduk, yol biyunca fazla bir sey yemedi. Kalacağımız yer onun hic alışkın olmadigi bi yer. Soğuk ve soba yanıyor. Bir iki gündür iyiydi normal yem yiyo falan bu sabah kafeste siyah bir Dışkı olduğunu gördüm. Yemesi falanda yerine tek sorun kabarıyor surekli onunda bu evin biraz soğuk olmasindan olduğunu düşünüyorum, neden olabilir?

Ekli dosyalar

KusBulut

Paylaşımcı
5-6 saatlik bir yolculuğa ciktik bu yüzden Kuşumu kendi kafesinden daha küçük bir kafese koyduk, yol biyunca fazla bir sey yemedi. Kalacağımız yer onun hic alışkın olmadigi bi yer. Soğuk ve soba yanıyor. Bir iki gündür iyiydi normal yem yiyo falan bu sabah kafeste siyah bir Dışkı olduğunu gördüm. Yemesi falanda yerine tek sorun kabarıyor surekli onunda bu evin biraz soğuk olmasindan olduğunu düşünüyorum, neden olabilir?
Dışkı resmi ve kuşunuzun videosunu atarsanız arkadaşlarımız yorum yapacaktır 😇

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba koksidiyoz tedavisi için size ilaçsız hasarsız bir tedavimiz olan zeolitli beslemeyi tavsiye ederim. Şuan elinizde entrobac varsa 3 gün verelim ve zeolit, mama için mamaist whatsap hattımızdan ulaşın yardımcı olalım

Üst Alt