• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum sağlıklı mı?

vadidekizambak

Paylaşımcı
Merhabalar kuşum ara ara bir ses çıkarıyor ama tuhaf bir ses ötme gibi de değil sesi yakalamaya çalışacağım o sesi yakalayana kadar videolardan sağlıklı mı diye bakabilir misiniz ekliyorum aşağıya.

vadidekizambak

Paylaşımcı
Günlerce çabam sonucu sesini çekebildim beş dakika kesintisiz videoya almıştım o ses kısmını hemen bırakıyorum buraya lütfen bakarsanız çok sevinirim çok tedirgin oldum. Ama bu yeni değil bir aydır ara ara böyle
Ses burada lütfen dinleyin

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşunuz tüyde, benim düşüncem bu dönemde agresif olabiliyorlar, belki o yüzden bu sesi çıkarıyor olabilir. Maşallah 🧿

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun peçete üstünde güncel dışkı resmini görebilir miyiz 👍Daha önce tedavi gördü mü? İlaç kullanıldı mı?

vadidekizambak

Paylaşımcı
Hayır tedavi ya da ilaç tedavisi yok; ayağındaki bileklikte 2022 doğumlu olduğu yazıyor. Ben alalı da dört ay olacak. Sağlıklı diyorsanız çok sevinirim. Eve gidince dışkı fotoğrafı atarım ama dışkısı her zamanki gibi bir fark göremedim gidince ulaştırırım size. Ses kaynaklı korktum acaba sorun mu var diye çünkü tuhaf bir ses taklidini de yazamıyorum ne yazsam yanlış olur ama böyle viiik der gibi seste mevcut zaten