• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum poposudaki tüyleri yolmuş

kulina

Yeni Üye
Merhabalar, bugün kuşumun poposunu sürekli gagaladığını gördüm yanına gidip baktığım zaman tüylerini biraz yolduğunu gördüm. Sürekli olarak ya gagasıyla yada ayağıyla popunu kaşıyor, bir saat içerisinde gerçekleşti bu olay. Dışkısı bazen normal uçtuğu yada heyecanlandığı zamanlar sulu olabiliyor... İlgisizde bırakmıyorum her zaman yanındayım. Eğer çekebilirsem resminide çekip koyacağım ama popo bölgesinde derisi pembe şekilde görülüyor. Neden olmuş olabilir sizce

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Herhangi bir strese girecek bir durum yaşadı mı kuşunuz. Streamable.com üzerinden net olacak şekilde kuşunuzun videosunu ekleyip linkini burada paylaşır mısınız. Birde popo kısmını resimleyebilir misiniz. Aynı zamanda temiz beyaz peçeteye birkaç birikmiş güncel dışkı fotosu da rica edelim.

kulina

Yeni Üye
Merhabalar bu sabah kalktığımda dünkü görüntü yoktu kaşımıyordu da, fakat dışkısı su gibi resimde görünüyor. Bu şekilde oluyor bir süre sonra düzeliyor tekrar bu şekilde oluyor. Stres olacak bir durumda yaşamadı. Buda videosu, izlerken birazda rahatlayalım :LOL::LOL::love: : WhatsApp Video 2023-07-05 at 08.48.57

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Beni bu küçük yerden çıkarın diyor sanki 😃 probiyotik kullanıyor musunuz.

kulina

Yeni Üye
Beni bu küçük yerden çıkarın diyor sanki 😃 probiyotik kullanıyor musunuz.
Evet normalde her zaman açık kafesini temizledim video çekmek için çıkartmadım çünkü elimle daha tutamıyorum yeni sayılır tam alışmadı. :( mutivitamin ve B vitamini kullanıyorum arada dal darı ve yulaf da veriyorum, vitaminleri verme düzenim şu şekilde, örneğin pazartesi b vitamini verdiysem salı normal su, çarşamba 2 3 damla limonlu su, perşembe normal su, cuma günü multi vitamin şeklinde gidiyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
B vitamini ve multivitamin markası nedir. Bunların yanına probiyotik entrobac ekleyin. Bağırsak florasını düzene sokmasını için.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Multivitamin gervit ve b vitamini için BT amin Forte çok daha zengin içerikli. Aynı zamanda probiyotik entrobac temin ediniz. Bu üçünü kuş yaşadığı müddetçe düzenli şekilde haftanın farklı günlerinde suluğuna koyunuz. 🖐🏻