• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum nefes zorluğu çekiyor

tatlikusumceko

Yeni Üye
Sultan papağanım gayet iyiydi. Akşama doğru durduğu koltuğa montumuzu bıraktık ve ondan korktu sanırım ben orada değildim. sonra beni çağırdılar kuşa bir şey oldu diye. gittiğimde kuşum nefes nefese kalmıştı😭😭 onu okşayıp sakinleştirdim biraz ama çok sakindi normalde sürekli uçan kuş uçmuyordu, yere koyduğumda ayaklarının üzerinde durmuyor gibiydi. sonra baradan biraz geçti ve uçmaya yürümeye başladı. videolar açtım ötsün diye ama sadece 1 kez cicikuş dedi😭😭tuvaleti başta ishal gibiydi ama sonradan düzeldi ama kuşum çok sakin gerçekten korkuyorum :( daha önce gerwit w almıştım hemen suyuna 5 damla damlattım. bir tane dal darı astım kafese, başta yemedi ama biraz sakinleşince 2-3 kez kemirdi onu, suyundan da içti ama yem yediğini görmedim hiç. sabaha onu ölü bulacağım diye korkuyorum😭😭

mortsvivants

Eski Forumcu
2 saat önce falan dal darı kemirdi. 4-5 yudum su içti
Yine olmuş biraz. Kendisi gidip yemiyorsa elle besleme yapmalısınız, güçten düşmesin. Dışkılarını da görürsek iyi olur. Kaç saat geçti bahsettiğiniz olaydan? Bir şeyden korktuysa hâlâ etkisinde olabilir, önemli olan vücudunda herhangi bir yerinde problem olmaması ve aç kalmaması.

tatlikusumceko

Yeni Üye
Yine olmuş biraz. Kendisi gidip yemiyorsa elle besleme yapmalısınız, güçten düşmesin. Dışkılarını da görürsek iyi olur. Kaç saat geçti bahsettiğiniz olaydan? Bir şeyden korktuysa hâlâ etkisinde olabilir, önemli olan vücudunda herhangi bir yerinde problem olmaması ve aç kalmaması.

saat 7 gibi olmuştu o olay. şimdi uyuyor ama yanına kraker falan da bıraktım yesin diye😭 peki çok su içmesi kötü bir şey mi? ya da sadece su içmesi?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
B vitamini varsa bir çay kaşığı içme suyuna 2-3 damla damlatın

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Videodaki renk kuşun orjinal rengi mi? Yoksa Işıktan vs mi okadar sarı ve koyu?

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Karaciğer sıkıntısı yaşıyor olması yüksek ihtimal. Normalden çok daha sarı kuşunuz. Kanatlı uzmanı görmesi lazım.

Üst Alt